PALIVA TŘEBOŇ státní podnik

ČR - Jihočeský kraj - Třeboň

Mapa

Adresa

Třeboň - Třeboň I

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00510742
živnostenský úřad: Městský úřad Třeboň
záznam v obchodním rejstříku: Paliva, státní podnik Třeboň
záznam v živnostenském rejstříku: PALIVA TŘEBOŇ státní podnik

Zapsáno: 18.06.1990(spisová značka AVIII 66 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • 3.1. Hlavní činnost: a/ zásobování obyvatelstva a mimotržních spotřebitelů uhelnými palivy, koksem a doplňkovými potřebami, b/ zásobování obyvatelstva a mimotržních spotřebitelů palivovým dřevem, dřevnými odpady především v území okresu Jindřichův Hradec, c/ rozvozy uhelných paliv, koksu, dřeva vlastní i najatou dopravou občanům a organizacím s vužitím vhodné nákladní a vykládací techniky, d/ zabezpeční ůkolů v oblasti příprav obrany státu.
  • 3.2.Z toho: Činnosti povinného předmětu podnikání: a/ provádět řádné a plynulé zásobování obyvatelstva a mimotržních spotřebitelů uhelnými palivy, koksem, dřevem tak, aby nebyly narušeny oprávněné potřeby zásobovací oblasti, b/ zajistit rozvoz uhelných paliv, koksu a dřeva s použitím vhodné techniky ma základě objednávek,a základě c/ zajišťovat činnost objednávek kanceláří paliv a dřeva v zájmu potřeb oby vatelstva, d/ vykonávat úkoly na úseku příprav obrany státu
  • e/ zajišťovat úkoly související s tvorbou a ochranou životního prostředí související s předmětem činnosti
  • 3.3. Činnosti předmětu podnikání zabezpečující vnitřní potřeby státního pod niku: a/ provádění údržby, oprav a úprav vlastních vozidel a provozních mechanizací pro řádný chod vlastní dopravní činnosti, nákladky a vykládky paliv b/ investiční činnost, včetně realizace staveb a zařízení c/ skladovou činnost pevných paliv a dřeva d/ prodej a likvidace vozidel, mechanizací, strojů a ostatních prostředků v souladu s platnýi předpisy
  • e/ úkoly vědeckotechnického rozvoje, vynálezectví s zlepšovatelství f/ provádění kvalifikované, kvalitní a kvantitativní přejímky nakupovaných paliv a dřeva v souladu s platnými předpisy a zásadami ochrany spotřebitele
  • 3.4. Sociální činnosti státního podniku: a/ zajišťování péče o pracovníky a rodinné příslušníky ve vlastních či najatých rekreačních zařízeních, léčebných a rehabilitačních zařízeních b/ zabezpečování školení obsluh mechanismů, pravidlené poučování řidičů, školení a výuka ostatních pracovníků dle platných předpisů a potřeb státního pondiku c/ zabezpečování závodního či náhradního závodního stravování pracovníků a důchodců d/ poskytování drobných placených služeb zaměstnancům v souladu s obecně závaznými předpisy
  • 3.5. Ostatní činnosti státního podniku: Ke zkvalitnění naplňování celospolečenského poslání, rozšiřování služeb, zvyšování jaho ekonomické efektivnosti a rozvoji podnikání je státní podnik oprávněn provádét nebo zajišťovat za úhradu v souladu s obecně závaznými předpisy zejména tyto činnosti: - služby v oblasti výpočetní techniky a reprografické techniky - nákladní dopravu pro jiné zájemce /povoleno do 31.12.1991/ - opravy vozidel a mechanizací pro jiné zájemce - další činnosti, které nejsou v rozporu s obecně závaznými předpisy a nebudou bránit výkonu hlavních činností státního podniku.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 11.11.1992
poslední živnost: 31.05.1993
počet živností: 2
datum poslední změny: 27.10.2005

Statutární orgán

Jiří Pavelec, fyzická osoba

Majdalena

funkce: likvidátor
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 15.12.1993
ostatní skutečnosti:

Podnik byl založen usnesením XXII. plenárního zasedání ONV Jindřichův Hradec ze dne 31.5.1990. Podepisování: Za podnik se podepisuje tak, že k vytištěnému, otištěnému názvu podniku připojí svůj vlastnoruční podpis ředitel.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu v Jindřichůvě Hradci č.j. 526/307/92 ze dne 23.10.1992 vstupuje podnik Paliva, státní podnik, dnem 1.11.1992 do likvidace.

Způsob jednání jménem státního podniku: Likvidátor je oprávněn jednat jménem podniku ve všech věcech spojených s likvidací. Za podnik se likvidátor podepisuje tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu podniku připojí dovětek "v likvidaci" a svůj podpis.

Státní podnik Paliva Třeboň se sídlem Masarykovo náměstí č. 1 Třeboň se v y m a z á v á ke dni 15.12.1993 z obchodního rejstříku.


Třeboň - další firmy:

Václav Ludvík- Třeboň - Třeboň II

Obchodní akademie rozpočtová organizace- Třeboň - Třeboň II

Státní rybářství Třeboň, s.p.- Třeboň - Třeboň II

Pěšárna s.r.o.- Třeboň - Třeboň II

Svatava Koktavá- Třeboň - Třeboň II

Státní léčebné lázně Třeboň, s.p. "v likvidaci"- Třeboň

Miloslav Sokolík- Třeboň - Holičky

AKCENTOUR a.s.- Třeboň - Třeboň II

MEGA - Třeboň s.r.o.- Třeboň - Třeboň II

Josef Čapek- Třeboň - Třeboň II

Technické služby Třeboň- Třeboň - Třeboň II

Tělovýchovná jednota Jiskra Třeboň- Třeboň - Třeboň II

MB trans s.r.o.- Třeboň - Třeboň II

PEKSTRA spol. s r. o.- Třeboň - Třeboň II

Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína, Třeboň, Táboritská 941- Třeboň - Třeboň II