Technické služby Třeboň

ČR - Jihočeský kraj - Třeboň

Mapa

Adresa

Třeboň - Třeboň II

Právní forma: Rozpočtová organizace
IČ: 00070271
živnostenský úřad: Městský úřad Třeboň
záznam v obchodním rejstříku: Technické služby Třeboň
záznam v živnostenském rejstříku: Technické služby Třeboň

Zapsáno: 19.01.1979(spisová značka AVI 347 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • 1./- zřízení, provoz a udržování koupališť, rekreačních a tělovýchovných zařízení - čištění, kropení ulic, mostů, místních komunikací /metením, splachováním, odtraňováním sněhu a posypem, včetně pěších komunikací ve veřejných prostranstvích/ - odvoz popele, fekálií, smetí, splašků a jiných odpadků včetně skládkování - zřizování a udržování parků, sadů, lesoparků a jiných zelených pásů, včetně dětských dřišť na veřejných prostranstvích - zřízení, provoz a udržování veřejného osvětlení, veřejných hodin, slavnostního osvětlení a jiného veř. elektr. zařízení
  • zřízení, provoz a udržování hřbitova, urnového háje, pohřební síně a jiných zařízení k pohřebnictví. Provozování pohřební služby a úhrada pohřabních výdajů za zesnulé občany města, k které se nemá kdo postarat - ostatní služby, zřízení, provoz a udržování veřejných záchodků, veřejných studní, vedení dislokovaného skladu plynu PB, zřízení, provoz a udržovaní mechanizačních prostředků pro nákladní dopravu, zemní práce a vlastní správu organizace
  • 2./ V rámci kapacitních možností organizace budou veřejně prospěšné služby prováděny i v okolních obcích, dále bude organizace provádět práce pro jiné činnosti a nákladové kapitoly Městského národního výboru v Třeboni jeho podřízené organizace i jiné odběratele ve smyslu odběratelsko-doda vatelských vztahů hosp zákoníku a zřizovací listiny. Rozsah a struktura prací nesmí narušovat plnění základní rezortní náplně.
  • Na základě usnesení plenárního zasedání MěNV v Třeboni ze dne 9.2.1989 zapisuje se doplněk zakládací listiny - předmět činnosti takto: - provádění obchodní činnosti na úseku občerstvení a provozu veřejného stravování - provádění provozu veřejného autokempu Třeboň.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 24.09.1992
poslední živnost: 21.03.1995
počet živností: 14
datum poslední změny: 20.08.2010

Statutární orgán

Božena Rinešová, fyzická osoba

Třeboň

funkce: zástupce ředitele
Petr Toufar, fyzická osoba

Suchdol nad Lužnicí

funkce: ředitel podniku
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 21.03.1995
ostatní skutečnosti:

Podnik byl zřízen usnesením zasedání Městského národního výboru v Třeboni ze dne 28.9.1978. Zastupování: Podnik zastupuje navenek ředitel nebo jeho zástupce. Podpisování: K vytištěnému nebo kýmkoliv napsanému názvu podniku připojí svůj vlastnoruční podpis ředitel nebo jeho zástupce. Nadřízený orgán: Městský národní výbor Třeboň.

Na základě rozhodnutí městského zastupitelstva města Třeboň ze dne 7.11.1994 o zrušení státního podniku bez likvidace splynutím s Technickými službami Třeboň s.r.o. k témuž dni se zapisuje: Technické služby Třeboň, státní podnik se sídlem v Třeboni se vymazává. IČO: 000 70 271 Den zápisu: 21.3.1995 Soudní poplatek 3.000,- Kč byl zaplacen. Odůvodnění:

Soud vyhověl návrhu společnosti na výmaz z obchodního rejstříku, když ke zrušení podniku došlo na základě jejího splynutí s obchodní společnosti Technické služby Třeboň, s.r.o. se sídlem Novohradská 225, Třeboň II, IČO 625 02 735 v souladu s § 69 odst. 3 obchodního zákoníku.


Třeboň - další firmy:

Jana Lichnovská- Třeboň - Třeboň I

Helena Kamišová- Třeboň - Třeboň I

Antonín Mejta- Třeboň - Třeboň II

Jindřich Fischer- Třeboň - Třeboň II

František Uhlíř- Třeboň - Nová Hlína

Václav Ouška- Třeboň - Stará Hlína

Petr Dušek- Třeboň - Třeboň II

Jan Jindra - administrativa, účetnictví- Třeboň - Třeboň II

Milan Hrádek- Třeboň - Třeboň I

Petra Kubová- Třeboň - Stará Hlína

Dihe, s.r.o.- Třeboň - Břilice

Eva Němcová- Třeboň - Třeboň II

Thi Nguyet Nguyen- Třeboň - Třeboň II

Věra Pindrochová- Třeboň - Třeboň II

Josef Kabrna- Třeboň - Třeboň II