Zlatý Chlum a.s.- v likvidaci

ČR - Olomoucký kraj - Česká Ves

Mapa

Adresa

Česká Ves

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 25871242
živnostenský úřad: Městský úřad Jeseník
záznam v obchodním rejstříku: Zlatý Chlum a.s.- v likvidaci
záznam v živnostenském rejstříku: Zlatý Chlum a.s.- v likvidaci

Zapsáno: 15.01.2001(spisová značka B 2440 - Krajský soud v Ostravě)

Akcie:

  • Kmenové akcie na majitele, hodnota: 100000, počet: 34
    v listinné podobě

Kapitál:

  • Základní kapitál - 3 400 000Kč (splaceno 3 400 000Kč)

Předmět podnikání

  • koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej
  • hostinská činnost

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Aktivní
první živnost: 15.01.2001
počet živností: 3
aktichních živností: 2
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 12.04.2010

Živnosti:

stav:Aktivní
druh živnosti:živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 15.01.2001
Činnosti živnosti
  • Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
stav:Aktivní
druh živnosti:živnost řemeslná
předmět podnikání: Hostinská činnost
vznik: 10.12.2001

Statutární orgán - představenstvo

Jednání: Za společnost jedná předseda představenstva nebo místopředseda představenstva, a to každý samostatně.

Likvidace

Helena Šustrová, fyzická osoba

Prostějov 4

stav subjektu: Aktivní
ostatní skutečnosti:

1. Základní kapitál obchodní společnosti Zlatý Chlum a.s. se zvyšuje o částku ve výši 2,400.000,-Kč, slovy: dvamilionyčtyřistatisíc korun českých, tedy z částky 1,000.000,-Kč, slovy: jedenmilion korun českých na částku 3,400.000,-Kč, slovy: třimilionyčtyřistatisíc korun českých. Upisování akcií nad tuto částku se nepřipouští.

2. Důvodem zvýšení základního kapitálu společnosti je zejména zajištění předpokladů pro další rozvoj podnikatelské činnosti , zvýšení bonity jejího postavení na trhu a tím i zajištění zvýšení ochrany věřitelů, posílení stability hospodářské a ekonomické situace společnosti.

3. Zvýšení základního kapitálu bude provedeno vydáním 24ks (slovy: dvacetičtyř kusů) nových kmenových akcií znějících na majitele o jmenovité hodnotě 100.000,-Kč, slovy: jednostotisíc korun českých; všechny akcie na zvýšení základního kapitálu budou vydány v listinné podobě a nebudou registrovány.

4. Určuje, že akcie budou všechny upsány bez přednostního práva, když se akcie upisují pouze nepeněžitým vkladem a tyto akcie budou nabídnuty určitému zájemci, a to vlastníku nepeněžitého vkladu, kterým je OBEC ČESKÁ VES, Janského čp. 341, 790 81 Česká Ves, identifikační číslo: 00 63 60 37.

5. Určuje, že místem upsání akcií bez využití přednostního práva je Obecní úřad - OBEC ČESKÁ VES, Janského 341, a to zasedací místnost vždy v úředních hodinách, tedy v pondělí a středu od 8,00 hodin do 17,00 hodin, úterý a čtvrtek od 8,00 hodin do 15,30 hodin a v pátek od 8,00 hodin do 12,00 hodin;

6. Určuje lhůtu pro upisování akcií bez využití přednostního práva tak, že určený zájemce je povinen upsat akcie ve lhůtě do třiceti (30) dnů ode dne, kdy nabude právní moci usnesení Krajského soudu v Ostravě, kterým bude toto rozhodnutí valné hromady zapsáno do obchodního rejstříku; upisovateli bude oznámen počátek běhu této lhůty v souladu se způsobem pro svolání valné hromady uveřejněním tohoto oznámení v Hospodářských novinách; akcie budou upsány způsobem dle § 204 odst. 5 obchodního zákoníku, tedy písemnou smlouvou o upsání akcií s úředně ověřenými podpisy smluvních stran s tím, že k upsání akcií je povinna společnost poskytnout lhůtu 15 (patnáct) dnů od doručení návrhu na uzavření smlouvy o upsání akcií;

7. Emisní kurs upisovaných akcií se rovná jejich jmenovité hodnotě a činí tak 100.000,-Kč, slovy: jednostotisíc korun českých;

8. Schvaluje upisování akcií nepeněžitým vkladem zájemce, kterým je OBEC ČESKÁ VES, Janského čp. 341, 790 81 Česká Ves; předmětem tohoto nepeněžitého vkladu jsou nemovitosti zapsané u Katastrálního úřadu v Jeseníku v katastru nemovitostí na listu vlastnictví číslo 10001 pro katastrální území Česká Ves, obec Česká Ves, okres Jeseník, a to budova č.p. 7 Česká Ves na pozemku parcelního čísla 136-zastavěná plocha a nádvoří a pozemek parcelního čísla 136 - zastavěná plocha a nádvoří včetně příslušenství a součástí. Schvaluje tento předmět nepeněžitého vkladu.

9. Schvaluje výši ocenění tohoto nepeněžitého vkladu určeného posudkem znalce Josefa Škody pod pořadovým číslem 615-49/01 ze dne 29.8.2001 částkou 2.400.000,-Kč (slovy: dvamilionyčtyřistatisíc korun českých) s tím, že za tento nepeněžitý vklad bude vydáno 24 ks (dvacetčtyři kusů) kmenových akcií s jmenovitou hodnotou 100.000,-Kč (slovy: jednostotisíc korun českých) v listinné podobě znějící na majitele; Hodnota tohoto nepeněžitého vkladu odpovídá úhrnnému emisnímu kursu akcií, které mají být vydány jako protiplnění za tento nepeněžitý vklad.

10. Zvýšení základního kapitálu tímto nepeněžitým vkladem je v důležitém zájmu společnosti. Hodnota tohoto majetku je hospodářsky zjistitelná a s ohledem na předmět podnikání společnosti lze tento nepeněžitý vklad hospodářsky využít.

11. Tento nepeněžitý vklad musí být splacen před podáním návrhu na zápis zvýšení základního kapitálu do obchodního rejstříku. Upisovatel - vkladatel je povinen předat společnosti písemné prohlášení dle § 60 odst. 1 obch. zákoníku před zápisem zvýšení základního kapitálu do obchodního rejstříku. Vklad je splacen předáním tohoto prohlášení spolu s předáním nemovitosti společnosti. Místem pro splacení nepeněžitého vkladu se stanoví Obecní úřad Česká Ves, Janského 341, 790 81 Česká Ves.


Česká Ves - další firmy:

Jan Berežný- Česká Ves

Květoslava Reichelová- Česká Ves

Alois Dolanský- Česká Ves

Michal Stejskal- Česká Ves

Lucie Pišková- Česká Ves

Martin Koudelka- Česká Ves

Lenka Zálešáková- Česká Ves

Kateřina Stejskalová- Česká Ves

Irena Zajícová- Česká Ves

Ivana Lifková- Česká Ves

Libor Paseka- Česká Ves

Petr Víša- Česká Ves

Ing. Ivan Žalud- Česká Ves

Miroslav Čermák- Česká Ves

Ladislav Jurek- Česká Ves