Zemědělské družstvo MÍR

ČR - Plzeňský kraj - Milavče

Mapa

Adresa

Milavče

Právní forma: Družstevní podnik zemědělský
IČ: 00115622
živnostenský úřad: Městský úřad Domažlice
záznam v obchodním rejstříku: Zemědělské družstvo "Mír" se sídlem v Milavčích okres Domažlice
záznam v živnostenském rejstříku: Zemědělské družstvo MÍR

Zapsáno: 26.10.1952(spisová značka DrXXIV 419 - Krajský soud v Plzni)

Předmět podnikání

  • družstvo provozuje zemědělskou výrobu a v zájmu jejího dalšího rozvoje racionálně a efektivně hospodaří na zemědělské půdě a jednom rybníku - družstvo poskytuje práce a služby pro občany svými dopravními a mechanizačními prostředky za úplatu - předmětem jiné hospodářské činnosti je práce průmyslové povahy pro Poldi Kladno
  • výroba artikulačního přístroje pro zubní laboranty - ZD zřídí účastníkovi k jeho žádosti a po uzavření smlouvy s ním běžný účet Agrožira s označením jeho jména, příjmení a adresy vkladatele. Účastník má právo s vkladem nakládat vlastnoručně podepsanými příkazy. ZD je povinno na příkaz účastníka provádět z vkladu výplaty až do výše celého vkladu a dále dle zásad vedení agrožira. Agrožiro se zavádí pouze pro potřeby členů JZD.
  • provoz pohostinství
  • obchodní činnost
  • Na základě Rozhodnutí ministerstva obchodu a cestovního ruchu ze dne 29.12.1990 č.j. 70690/90 - Jednotné zemědělské družstvo se sídlem v Milavčích je oprávněno provozovat služby cestovních kanceláří. Za tím účelem je oprávněno poskytovat hlavní a doplňkové služby domácího a zahraničního cestovního ruchu.
  • výroba dřevěných palet

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 25.02.1992
poslední živnost: 25.02.1993
počet živností: 2
datum poslední změny: 11.11.2005

Představenstvo

Jakub Forst, fyzická osoba

Radonice

funkce: předseda
Ing. Vladimír Baier, fyzická osoba

Milavče

funkce: místopředseda
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 25.02.1993
ostatní skutečnosti:

Družstvo vzniklo dle zákona č. 69/49 Sb. schválením okresního národního výboru v Domažlicích ze dne 12.9.1952 č.j. IX/1-171/52.

Právní poměry družstva se zakládají na stanovách přijatých členskou schůzí družstva dne 7.2.1989 v souladu se zákonem č. 90/1988 o zemědělském družstevnictví, po potvrzení oddělení Mzvž v Domažlicích ze dne 11.4.1989.

Ručení : Člen družstva ručí za případnou nekrytou ztrátu výsledku hospodaření družstva do jedné třetiny své průměrné měsíční odměny.

Způsob zastupování : Předseda družstva je oprávněn jednat jménem družstva ve všech věcech. V době jeho nepřítomnosti zastupuje předsedu místopředseda.

Způsob podepisování : Pokud vnitrodružstevní předpisy nesvěřují podepisování písemností jiným funkcionářům, podepisuje je předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda.

V obchodním rejstříku vedeném u Okresního soudu Plzeň-město oddíl Dz vložka 418 povoluje soud ke dni 25. února 1993 tento zápis: Ke dni 25. února 1993 se vymazává Zemědělské družstvo Mír se sídlem v Milavčích, zapsané v oddíle Dz vložce 419.


Osoby živnostenského listu

Jakub Forst,statutární orgán

bydliště:Milavče - Radonice

Milavče - další firmy:

Milan Hranai- Milavče

Jana Váchalová- Milavče

Marie Majerová- Milavče

Lenka Borová- Milavče

Alena Pejsarová- Milavče - Božkovy

SA - RY inwest s.r.o.- Milavče - Radonice

Lubomír Kugel- Milavče

MIRABO a.s.- Milavče

Ivan Benedikovič- Milavče

Václav Bor- Milavče

Trung Luu Quang- Milavče

Pavel Decker- Milavče - Radonice

Hana Dufková- Milavče - Radonice

Ladislav Váchal- Milavče