Zemědělské družstvo

ČR - Jihočeský kraj - Lhenice

Mapa

Adresa

Lhenice

Právní forma: Zemědělské družstvo
IČ: 00112950
živnostenský úřad: Městský úřad Prachatice
záznam v obchodním rejstříku: Zemědělské družstvo Lhenice
záznam v živnostenském rejstříku: Zemědělské družstvo

Zapsáno: 27.05.1974(spisová značka DrXXXXII 2304 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • a/ Zemědělská výroba a zpracování zemědělských surovin b/ obchodní činnost včetně prodeje zemědělských výrobků občanům c/ skladování, míchání, výroba hnojiv a chemických ochraných přípravků a jejich aplikace pro cizí, ostatní chemická výroba d/ průmyslové a pěstitelské pálení ovoce e/ servis zemědělských strojů a osobních vozidel f/ nákladní a autobusová doprava /platnost povolení k provozování dopravy do 5.3.1992/ g/ elektrorevize, elektroopravy a montážní činnost h/ stavební a opravárenská činnost
  • i/ sedlářské práce j/ dřevovýroba a pořez dřeva k/ poskytování stravování a ubytování pro cizí a provoz závodní kantýny l/ strojní obrábění výkovků, kovovýroba
  • m/ provozování laboratorního servisu
  • n/ zemní práce
  • o/ pronájem vlastních výrobních prostředků jiným subjektům
  • p/ zahraničně obchodní činnost s vyjímkou případů vyžadující zvláštní
  • povolení
  • r/ příležitostné poskytování jiných prací a služeb pro občany a organizace

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 17.04.1992
poslední živnost: 31.12.1993
počet živností: 1
datum poslední změny: 24.07.2006

Představenstvo

Ing. Stanislav Broda, fyzická osoba

Lhenice

funkce: předseda
Josef Bolech, fyzická osoba

Vackov

funkce: místopředseda
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 13.01.1993
ostatní skutečnosti:

Na základě rozhodnutí sboru zástupců konaného dne 27.10.1989 zapisuje se doplněk článku 48 odst. 3 stanov družstva. Změna se týká vnitřnívh poměrů v družstvu.

Způsob zastupování a podpisování: Družstvo zastupuje navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda. K názvu družstva připojí svůj vlastnoruční podpis předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda družstva.

Družstvo se řídí novými stanovami, upravenými dle zák. č. 162/90 Sb. a schválenými výroční členskou schůzí družstva konanou dne 28.3.1991. Úhrada ztrát: Člen ručí za případnou ztrátu družstva svým členským podílem, přičemž ztráta se rozpočítává mezi jednotlivé členy v poměru k počtu jejich podílů. Členské podíly lze použít na úhradu ztráty jen tehdy, není-li možno ztrátu uhradit z rezervního fondu.

Družstvo bylo ustaveno dle zák. č. 49/59 Sb. usnesením ustavující schůze ze dne 1.1.1974 v důsledku sloučení JZD ve Lhenicích a Mičovicích, jejichž dosavadní činnost sloučením zanikla. Jejich sloučení a ustaveno nového družstva bylo schváleno usnesením rady ONV v Prachaticích ze dne 25.4.1974.

Zapisuje se změna čl. 30 odst. 1 b/ stanov a dále se doplněk čl. 31 stanov o odst. 6. a 7. Změny se týkají vnitřních poměrů v družstvu. Schváleno na dílčích členských schůzích konaných dne 23. a 24.1.1992. Soudní poplatek ve výši 1 300,- Kčs zaplcen.

Na základě rozhodnutí členské schlze družstva konané dne 14.11.1992 vymazává se Zemědělské družstvo Lhenice se sídlem ve Lhenicích bez likvidace z obchodního rejstříku. Odůvodnění: Dne 14.11.1992 se konala členská schůze družstva, na které bylo rozhodnuto o zrušení Zemědělského družstva Lhenice bez likvidace a jeho výmazu z obchodního rejstříku v důsledku rozdělení na Zemědělské družstvo Lhenice a Zemědělské družstvo Mičovice podle § 254 odst. 2 písm. a/ obchodního zákoníku, na základě schváleného transformačního projetku. Veškerá práva, povinnosti a závazky zrušeného družstva přechází

na nově vzniklá družstva.


Osoby živnostenského listu

Ing. Stanislav Broda,statutární orgán

bydliště:Lhenice

Lhenice - další firmy:

Marie Zámečníková- Lhenice

František Zámečník- Lhenice

Marie Kunešová- Lhenice

Miroslav Šulista- Lhenice

Vilém Kasper- Lhenice - Horní Chrášťany

Milan Chada- Lhenice - Třebanice

Pavel Prenner- Lhenice

Josef Šipan- Lhenice - Třebanice

Jindřiška Lukačová- Lhenice

Ing. Jan Pecha- Lhenice

Jan Zíka- Lhenice - Horní Chrášťany

Marie Smolíková- Lhenice

Jana Motzová- Lhenice

Anna Bukovská- Lhenice

Ing. Jan Stiborek- Lhenice