TES (Technický servis podnikům a organizacím)

ČR - Liberecký kraj - Česká Lípa

Mapa

Adresa

Česká Lípa - Dubice

Právní forma: Jiné družstvo
IČ: 00481432
živnostenský úřad: Městský úřad Česká Lípa
záznam v obchodním rejstříku: T E S (Technický servis podnikům a organizacím)
záznam v živnostenském rejstříku: TES (Technický servis podnikům a organizacím)

Zapsáno: 27.03.1990(spisová značka Dr 45 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • výroba v oboru : elektromontáží výroba map pro sportovní účely (orientační běh) - poskytování služeb v oboru : školení a přezkušování z vyhlášky č.50/1978 Sb. technic- ký servis zahraničním organizacím v ČSFR revize tlakových nádob, provozovaných kapalinových kotlů III. tř. a vyhrazených zdvihacích zařízení

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
datum konkurzu: 07.12.1998
první živnost: 30.09.1992
poslední živnost: 20.12.2006
počet živností: 7
datum poslední změny: 10.01.2007

Představenstvo

Jan Utinek, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Předseda
Petr Utinek, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Místopředseda
Marie Utinková, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Členka
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 20.12.2006
ostatní skutečnosti:

Údaje o družstvu: Družstvo vzniklo ustavující členskou schůzí, která se konala dne 7.2. 90, po předběžném projednání radou Městského národního výboru v České Lípě a Českým svazem výrobních družstev, územním pracovištěm v Liberci. Na této schůzi byly projednány a schváleny stanovy, kterými se družstvo řídí a které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku. Družstvo je družstevní organizací podle § 6 a násl. zákona o bytovém, spotřebním a výrobním družstevnictví. Je organizací s právní subjektivitou.

Člen družstva je povinen při vzniku členského poměru zaplatit zápisné ve výši 500,- Kčs a složit členský podíl ve výši 5.000,- Kčs. Člen je povinen přispět k úhradě ztráty družstva, vykázané v ročním účetním výkazu podle rozhodnutí členské schůze a k úhradě schodku zjištěného při zrušení družstva likvidací.

Uhrazovací povinnost je omezena částkou rovnající se dvojnásobku členského podílu. Pokud členský podíl nestačí k úhradě, je člen povinen částku na něho připadající složit nejpozději do konce roku, v němž o uhrazovací povinnosti bylo právoplatně rozhodnuto.

Členská schůze je nejvyšším orgánem družstva. V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro právní úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nichž jeden musí být předseda (místopředseda) a druhý některý z členů družstva, pověřený členskou schůzí. V nepřítomnosti předsedy družstva vykonává jeho funkci místopředseda nebo jiný člen družstva pověřený k tomu usnesením členské schůze, není-li přítomen ani místopředseda.

Z obchodního rejstříku oddílu Dr vložky 45 se vymazává obchodní společnost T E S (Technický servis podnikům a organizacím) se sídlem Česká Lípa, IČO 004 81 432, včetně všech zapsaných skutečností. Výmaz byl proveden na základě usnesení Krajského soudu v Ústí nad Labem, č.j. 27 K 119/98-305 ze dne 20.12.2004 (právní moci nabylo dne 18.1.2005), kterým bylo rozhodnuto o zamítnutí návrhu na prohlášení konkurzu na majetek dlužníka a to pro nedostatek majetku (§12a odst.4 věta první zákona o konkurzu a vyrovnání).


Česká Lípa - další firmy:

Pavla Dvořáková- Česká Lípa

Angelexpres s.r.o.- Česká Lípa

LT - DRAGON - INTERIÉR, spol. s r.o.- Česká Lípa

1.FC Brümmer s.r.o. Česká Lípa v likvidaci- Česká Lípa

Drahoslav Fiala- Česká Lípa

Jiří Halada- Česká Lípa - Žizníkov

C.V.D. Trading, spol. s r.o., v likvidaci- Česká Lípa

Ing. Jaroslav Myslík- Česká Lípa

TEREZA CL s.r.o.- Česká Lípa

DTV - PORT 4 s.r.o.- Česká Lípa

Barbora Švábová- Česká Lípa

InfoCentrum spol. s r.o.- Česká Lípa

František Burian- Česká Lípa

Martin Nevěčný- Česká Lípa

INTERNATIONAL BADEC spol. s r.o., v likvidaci- Česká Lípa