Technické služby města Příbrami

ČR - Středočeský kraj - Příbram

Mapa

Adresa

Příbram - Příbram IV

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 00068047
živnostenský úřad: Městský úřad Příbram
záznam v obchodním rejstříku: Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace
záznam v živnostenském rejstříku: Technické služby města Příbrami

Zapsáno: 06.06.2014(spisová značka Pr 1384 - Městský soud v Praze)

Doplňková činnost

  • 1. Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách č. 1 až č.3 živnostenského zákona a) poskytování technických služeb (údržba, opravy a zimní údržba komunikací a jiných ploch, provoz, údržba a obnova parkovišť - výběr plateb za parkovné z parkovišť neosazených parkovacími automaty), b) nakládání s odpady (s výjimkou nebezpečných), včetně vývozu odpadových jímek, c) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybářství, lesnictví a myslivost (sekání travnatých porostů, výsadba a údržba porostů keřů, stromů, apod.), d) velkoobchod, maloobchod, e) technická činnost v dopravě, f) přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební práce, g) pronájem a půjčování movitého majetku za podmínek daných platnou právní úpravou. 2. Zámečnictví, nástrojařství. 3. Opravy silničních vozidel. 4. Opravy pracovních strojů. 5. Truhlářství, podlahářství. 6. Pokrývačství, tesařství. 7. Malířství, lakýrnictví, natěračství. 8. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. 9. Podnikání v oblasti s nebezpečnými odpady. 10. Pronájem nemovitého majetku za podmínek daných platnou právní úpravou. 11. Silniční motorová doprava a) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, b) osobní provozována vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, c) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Předmět činnosti podnikání

  • Hlavní činnosti: a) správa, obnova, opravy a údržba místních a určených účelových komunikací, jejich součástí, příslušenství (kanálové vpusti, přechody, zábradlí, zastávky MHD, apod.) a souvisejících silničních pozemků v územním obvodu města Příbram, b) čištění a zimní údržba silnic, místních komunikací a účelových komunikací určených zřizovatelem a jejich součástí, c) zajištění likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, d) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení v územním obvodu města Příbram, e) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace, f) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), g) hřbitovní služby - správa, provozování a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitovů, smuteční obřadní síně na hřbitově v Příbrami I., h) provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, i) provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, j) výběr plateb určených usnesením příslušného orgánu města (např. parkovné, poplatky za použití WC, poplatky za odtah motorových vozidel), k) provoz, údržba a obnova městského mobiliáře (dětská hřiště, lavičky, stojany na prádlo, apod.), l) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, m) provoz a údržba dalších zařízení zřizovatele na základě smluvního vztahu (např. mandátní smlouva na provoz a údržbu autobusového terminálu).

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Aktivní
první živnost: 02.06.1992
počet živností: 9
aktichních živností: 3
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 07.01.2013

Živnosti:

stav:Aktivní
druh živnosti:živnost vázaná
předmět podnikání: Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady
vznik: 18.05.1998
stav:Aktivní
druh živnosti:živnost koncesovaná
předmět podnikání: Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
vznik: 02.06.1992
stav:Aktivní
druh živnosti:živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 26.10.2000
Činnosti živnosti
  • Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)
  • Poskytování technických služeb

Statutární orgán

PAVEL MÁCHA, fyzická osoba

Příbram - Příbram V-Zdaboř

funkce: ředitel
ve funkci od: 01.10.2012

Ředitel je statutárním orgánem příspěvkové organizace, jmenuje ho a odvolává z funkce zřizovatel. Ředitel řídí organizaci a jedná jménem organizace samostatně v souladu s platnou právní úpravou. Písemný právní úkon jménem organizace činí ředitel tak, že uvede úplný název organizace (nebo otisk razítka organizace) a ke svému celému jménu s dovětkem "ředitel" připojí vlastnoruční podpis. Ředitel odpovídá za veškerou činnost organizace.

Zřizovatelé příspěvkové organizace

Město Příbram, právnická osoba

Příbram - Příbram I

stav subjektu: Aktivní
datum vzniku OR: 01.01.1991

Osoby živnostenského listu

Ing. Pavel Mácha,statutární orgán

bydliště:Příbram - Příbram V-Zdaboř

Příbram - další firmy:

Adam Babínek- Příbram - Příbram V-Zdaboř

Alena Martinkovičová- Příbram - Příbram I

ALBA - GALEN, s.r.o.- Příbram - Příbram I

Alena Havlinová- Příbram - Příbram VIII

Alena Kvapilová- Příbram - Příbram VIII

Alena Peterková- Příbram - Příbram II

ADE Consulting, s.r.o.- Příbram - Příbram I

ACE Příbram s.r.o.- Příbram - Příbram II

ACHNATON, družstvo- Příbram - Příbram I

Alena Bíliková- Příbram - Příbram VII

ACN group s.r.o.- Příbram - Příbram V-Zdaboř

ABCOPY - PAUL, s.r.o.- Příbram - Příbram VI-Březové Hory

AGREX import-export, s.r.o.- Příbram IV/1 - Příbram IV

A + D HELP, spol. s r.o.- Příbram - Příbram VII

A.P.PROFIT spol. s r.o.- Příbram - Příbram VII