TANET s.r.o.

ČR - Hlavní město Praha - Praha 13

Mapa

Adresa

Praha 5 - Stodůlky

Právní forma: Společnost s ručením omezeným
IČ: 25795457
živnostenský úřad: Úřad městské části Praha 13
záznam v obchodním rejstříku: TANET s.r.o. v likvidaci
záznam v živnostenském rejstříku: TANET s.r.o.

Zapsáno: 08.09.1999(spisová značka C 70969 - Městský soud v Praze)

Kapitál:

  • Základní kapitál - 100 000Kč

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 08.09.1999
poslední živnost: 18.08.2003
počet živností: 1
datum poslední změny: 23.02.2005

Statutární orgán

Vladimir Baranovski, fyzická osoba

funkce: jednatel

Každý jednatel zastupuje společnost navenek samostatně a podepisuje za společnost dokumenty. Podepisování se provádí tak, že k uvedenému názvu společnosti připojí jednatel vlastnoruční podpis.

Likvidace

JUDr. Tomáš Pelikán, fyzická osoba

Praha 1

Společníci s vkladem

Vladimir Baranovski, fyzická osoba

vklad: 50 000Kč , splaceno: 50 000Kč
Tatiana Baranovskaia, fyzická osoba

vklad: 50 000Kč , splaceno: 50 000Kč
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 13.09.2006
ostatní skutečnosti:

Městský soud v Praze rozhodl usnesením ze dne 19.01.2004, č.j. 21 Cm 251/2003-8 o zrušení společnosti TANET s.r.o., IČO 25795457 a nařídil její likvidaci.

Právním důvodem výmazu společnosti z obchodního rejstříku je zrušení společnosti s likvidací usnesením Městského soudu v Praze ze dne 19. 1. 2004, č.j. 21 Cm 251/2003-8. Městský soud v Praze dne 19.1.2004 usnesením č.j. 21 Cm 251/2003-8 rozhodl o zrušení společnosti a jejím vstupu do likvidace. Likvidátorem jmenoval JUDr. Tomáše Pelikána, advokáta. Usnesení nabylo právní moci dne 18.2.2004. Likvidátor v průběhu likvidace činil úkony, které jsou podrobně sepsány ve zprávě o průběhu likvidace, která tvoří přílohu tohoto návrhu. Vzhledem k tomu, že společníky společnosti, kteří jsou cizími státními příslušníky, se přes opakovanou snahu likvidátora nepodařilo kontaktovat, jejich souhlas s výmazem společnosti z obchodního rejstříku předložit nelze. V této souvislosti je však nutno zdůraznit, že společnost nemá žádný majetek, jak je podrobněji uvedeno ve zprávě o průběhu likvidace. Společníci i statutární zástupce společnosti je státním příslušníkem Ruské federace. Likvidátor se opakovaně pokoušel kontaktovat společníky resp. statutárního zástupce na adresách zapsaných v obchodním rejstříku v České republice i v Ruské federaci, vždy však neúspěšně. K dotazu likvidátora bylo soudem sděleno, že p. Vladimir Baranovski ani p. Tatiana Baranovskaia nejsou evidováni v databázi centrální evidence obyvatel ČR. K věci dále: -věřitelé společnosti byli o vstupu společnosti do likvidace vyrozuměni prostřednictvím Obchodního věstníku, ve kterém bylo oznámení o vstupu společnosti do likvidace resp. výzva k podání přihlášek opakovaně inzerována, a to dne 31.3.2004 a 21.4.2004 -zahajovací likvidační účetní rozvaha nebyla z důvodu nesoučinnosti zástupců společnosti sestavena; žádný majetek společnosti nebyl dohledán, soupis majetku z tohoto důvodu nebyl sestaven; -účetní závěrka nebyla z důvodu nesoučinnosti zástupců společnosti sestavena; -žádné mzdové nároky nebyly v průběhu likvidace zjištěny a tedy ani uspokojeny; -zpráva o průběhu likvidace byla soudu předložena; vzhledem k tomu, že nebyl zjištěn žádný majetek, nebyl zjištěn ani likvidační zůstatek a nedošlo k jeho rozdělení; -vzhledem k tomu, že společníky nebylo možno na uvedených adresách kontaktovat, nebylo možno zajistit schválení zprávy o průběhu likvidace; -účetní závěrka nebyla s ohledem na skutečnosti uvedené shora zpracována; -společníkům nebyl vyplacen podíl na likvidačním zůstatku; -likvidátorovi není známo nic o tom, že by probíhalo jiné soudní či správní řízení, jehož účastníkem by byla společnosti TANET s.r.o., -jediným věřitelem, který přihlásil svou pohledávku, byl Městský soud v Praze, který uplatnil pohledávku z titulu soudního poplatku.


Osoby živnostenského listu

Vladimir Baranovski,statutární orgán

bydliště:Sertolovo
pobyt:Rakovník

Praha 13 - další firmy:

4. PROSTOR, s.r.o.- Praha - Stodůlky

3GMEDIA s.r.o.- Praha - Stodůlky

711 s.r.o.- Praha - Stodůlky

A + S Consulting, s.r.o.- Praha - Stodůlky

A1 RENTPOINT s.r.o.- Praha - Stodůlky

9 plus 9 Trading s.r.o. v likvidaci- Praha - Stodůlky

2S logistics s.r.o.- Praha - Stodůlky

3A. CZ s.r.o.- Praha - Stodůlky

A & T CENTRUM LTD s.r.o.- Praha - Stodůlky

A.P.POKI, s.r.o. v likvidaci- Praha - Stodůlky

"WTR" spol. s r.o.- Praha - Stodůlky

1. Obchodní agentura, s.r.o.- Praha - Stodůlky

1.Butovická spol. s r.o.- Praha - Stodůlky

"V.P., družstvo"- Praha - Stodůlky

1. REVIVAL s.r.o.- Praha - Stodůlky