Státní statek Znojmo s.p.

ČR - Jihomoravský kraj - Znojmo

Mapa

Adresa

Znojmo

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00142298
živnostenský úřad: Městský úřad Znojmo
záznam v obchodním rejstříku: Státní statek Znojmo
záznam v živnostenském rejstříku: Státní statek Znojmo s.p.

Zapsáno: 01.07.1988(spisová značka AXXIX 27 - Krajský soud v Brně)

Předmět podnikání

  • Základní: 1. Vykonávat činnosti a vyrábět výrobky sloužící potřebám zemědělské výroby, pokud k této činnosti není třeba souhlasu podle zvláštních předpisů. 2. Úprava, zpracování a prodej výrobků, které organizace vyrábí včetně jejich maloobchodního prodeje 3. Provozování železniční vlečky ze stanice ČSD Hrušovany nad Jevišovkou do Ústředního skladu podniku v Hrušovanech nad Jevišovkou 4. Provozování silniční dopravě pro socialistické organizace a občany 5. Nákup moštových hroznů a vína v tuzemsku i v zahraničí. Zpracování moštových hroznů na víno zvlastní produkce, z nakoupených a ze zahraničí
  • dovozených moštových hroznů a vína, školení a lahvování tohto vína. Prodej hotového výrobku pod vlastním označením jako odrůdová a značková vína do obchodní sítě. 6. Těžba písku a štěrkopísku a prodej cizím organizacím a občanům. 7. Poskytování prací a služeb menšího rozsahu dodavatelským způsobem a to zejména společenským organizacím, národním výborům, pracovníkům podniku i jiným občanům . 8. Výkon rybářského práva v rybářských revírech vymezených dekretem MZVž ČSR. 9. Provádění zahraničně obchodní činnosti.
  • 10. Poskytování služeb souvisejících s veřejným stravováním a poskytování přechodného ubytování a služeb ve vlastních restauračních a ubytovacích zařízeních. 11. Výroba školařského materiálu, výroba okrasných stromů a dřevin pro vlastní potřebu a prodej socialistickým organizacím a občanům. 12. Výkon práva myslivosti ve vyhrazené honitbě MZVž ČSR Hrušovany nad Jevišovkou podle ustanovení statutu pro vyhražené honitby MZVž u státních zemědělských organizací spojený s prodjeem myslivecké produkce včetně bažantích kuřat, chovu spárkaté zvěře včetně zvěře dančí a další v oborních chovech.
  • 13. Provádění projektové činnosti pro vlastní potřebu, pro socialistické organizace a občany v rozsahu objemu prací do 150 tis. Kčs na jedné zakázce 14. Nákup potravinářských a jiných výrobků od přímých výrobců a jejich prodej 15. Provádění oprav techniky pro socialistické organizace a občany, kovovýroba, dřevovýroba a výroba z plstických hmot.
  • Povinný: Státní statek je povinen provozovat zemědělskou výrobu a v zájmu jejího dalšího rozvoje racionálně a efektivně hospodařit na zemědělské půdě.
  • Základní: 16. Dodávky stavebních a montážních prací, průmyslová výroba stavebních dílů a pilařských výrobků 17. Obchodní činnost

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 19.07.1993
poslední živnost: 18.04.1995
počet živností: 1
datum poslední změny: 17.06.2008

Statutární orgán

Petr Peš, fyzická osoba

Přímětice 604, Znojmo

funkce: ředitel
ing. Ludmila Roupcová, fyzická osoba

Hradiště, Znojmo

funkce: 1.zástupce ředitele
Antonín Suchý, fyzická osoba

Přímětice 164, Znojmo

funkce: 2.zástupce ředitele
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 09.04.1997
ostatní skutečnosti:

Způsob zřízení: Zakládací listinou ministerstva zemědělství a výživy ČSR ze dne 27. 6. 1988 č.j. 714/88 - 313 s účinností od 1. červece 1988.

Zastupování: Tento státní podnik zastupuje a jeho jménem jedná ředitel nebo jeho zástupce.

Podepisování: K názvu státního podniku připojí svůj podpis ředitel nebo jeho zástupce.

Jmění státního podniku: 535,253.000,-- Kčs

Vymazává se ke dni 31.12.1996 z obchodního rejstříku obchodní jméno Státní statek Znojmo, se sídlem Znojmo, s tím že k 1.1.1997 práva, povinnosti a závazky přechází na Státní statek Valtice, s.p., zapsaný v zdejším obchodním rejstříku v oddíle Rg A XXIX vložka 278. Rozhodnutím zakladatele MZČR č.j. 5133/96-2010/H ze dne 18.12.1996 byl zrušen bez likvidace s.p. Státní statek Znojmo a majetek, práva a závazky zrušeného s.p. přešly v rozsahu určeném delimitačním protokolem na s.p. Valtice.


Znojmo - další firmy:

Josef Březina- Znojmo

Barbora Kloudová- Znojmo - Popice

Jiří Běhal- Znojmo

Tomáš Frimmel- Znojmo

Richard Kabát- Znojmo - Přímětice

Základní škola JUDr.Josefa Mareše, Znojmo, Klášterní 2, příspěvková organizace- Znojmo

Eva Lettlová- Znojmo

Petr Kantor- Znojmo

Miloš Pojer- Znojmo - Přímětice

Miroslava Genrikovna Hricková- Znojmo

Iveta Benáková- Znojmo - Přímětice

Roman Ludvík- Znojmo

Alena Odvárková- Znojmo

Jaromír Krůla- Znojmo

Petr Růžička- Znojmo - Přímětice