Státní podnik bytového hospodářství Bohumín

ČR - Moravskoslezský kraj - Bohumín

Mapa

Adresa

Bohumín - Nový Bohumín

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00095915
živnostenský úřad: Městský úřad Bohumín
záznam v obchodním rejstříku: Státní podnik bytového hospodářství Bohumín
záznam v živnostenském rejstříku: Státní podnik bytového hospodářství Bohumín

Zapsáno: 29.12.1988(spisová značka AXV 11 - Krajský soud v Ostravě)

Předmět podnikání

  • Základní předmět činnosti: ------------------------- Společenským poslání státního podniku je účelné a hospodárné uspokojování potřeb bydlení užvatelů bytů, jmenovitě: - přijímání nových domů do provozu, spojené s důkladnou přejímkou objektů, - řádné udržování a provoz bytového fondu včetně strojního zařízení a vybavení domů, - zabezpečení řádného provozu a udržování vlastních zařízení pro výrobu a dodávky tepla a teplé užitkové vody
  • zabezpečení a provádění adaptací, rekonstrukcí a modernizací bytového fondu 3. a 4. kategorie, - kontrola dodržování domovních řádů a zásad socialistického soužití v domech, - zabezpečení drobných oprav v bytech na náklad uživatelů bytů, - kontrola a zabezpečování udržování pořádků a čistoty v domech, jejich okolí včetně chodníků, domů a vnitroblokových komunikací, u nichž podnik odpovídá za úklid - pravidelné provádění kontrol bytů a společných prostor v domech v socialistickém celospolečenském vlatnictví, které byly podniku svěřeny,
  • udržování provozu zařízení civilní obrany a zařízení požární ochrany ve svěřených objektech, - v souvislosti s NV, občanskými výbory a domovními komisemi organizování a rozvoj účasti uživatelů , bytů na jejich řádné správě udržování, - zabezpečovat a plnit opatření související s obranou státu v souladu s Ústavou ČSFR, " Zásadami řízení ČSFR " , platnými zákony, směrnicemi a pokyny příslušných ústředních orgánů a zakladatele státního podniku, - v rámci vymezeného předmětu činnosti zabezpečovat další nálehavé úkoly nutné v důležitém obecném zájmu, které mohou být uloženy podle zákona o NV,
  • Povinný předmět činnosti ------------------------ Zabezpečovat provoz a udržování bytového fondu, nebytových prostor, zařízení na výrobu a dodávku tepla a teplé užitkové vody, jakož i ostatních zařízení a ploch v celospolečenském vlastnictví státního podniku s cílem neustálého zlepšování péče o bytový fond a zvyšování péče o bytový fond a zvyšování úrovně bydlení. Ve spoluprácí s národním výborem, občanskými výbory a domivními komisemi iniciativně rozvíjet účast uživatelů bytů na zkvalitňování úrovně bydlení.
  • Spolupracovat a podílet se na komplexním hospodářském a sociálním rozvoji města v rozsahu, vymezeném zákonem o státním podniku a zákonem s NV.
  • výroba a prodej zámečnických a klempířských výrobků

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 24.09.1992
poslední živnost: 30.04.1996
počet živností: 3
datum poslední změny: 27.03.2008

Statutární orgán

Ing. František Ježíšek, fyzická osoba

Bohumín 4 - Záblatí

funkce: Pověřený řízením podniku
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 30.04.1996
ostatní skutečnosti:

Z ř í z e n í ------------- Státní podnik byl zřízen usnesením plenárního zasedání Městského národního výrobu Bohumín ze dne 21. prosince 1988.

J m ě n í 114 431 000,-Kčs ---------

Z a s t u p o v á n í --------------------- Za státní podnik jedná ředitel nebo jeho zástupce.

P o d p i s o v á n í --------------------- Podpisování se děje tek, že k názvu státního podniku vytištěnému nebo kýmkoliv napsanému připojí ředitel nebo jeho zátupce svůj podpis.

Dnem 30. dubna 1996 se Státní podnik bytového hospodářství Bohumín, se sídlem Bohumín, Lidická 330 v y m a z á v á z obchodního rejstříku.


Bohumín - další firmy:

Augustin Pompa- Bohumín - Pudlov

Veronika Bobková- Bohumín - Nový Bohumín

ACCORD GROUP spol. s r. o.- Bohumín - Pudlov

Bochemie Energetics, s.r.o.- Bohumín - Nový Bohumín

Balírny Bohumín, státní podnik "v likvidaci"- Bohumín - Nový Bohumín

STeNa trading s.r.o.- Bohumín - Pudlov

Emil Chlebec- Bohumín - Nový Bohumín

Daniel Gamrot- Bohumín - Nový Bohumín

Petr Kocian- Bohumín - Nový Bohumín

Hynek Stružka- Bohumín - Nový Bohumín

AUTOCENTRUM Zmuda spol. s r.o. "v likvidaci"- Bohumín - Skřečoň

VIAGAS s.r.o. "v likvidaci"- Bohumín - Nový Bohumín

Olga Cieslarová- Bohumín - Skřečoň

Roman Lukáš - MONTASPOL- Bohumín - Nový Bohumín

Ing. Eva Rozsypalová- Bohumín - Šunychl