Silnice Česká Lípa, státní podnik

ČR - Liberecký kraj - Česká Lípa

Mapa

Adresa

Česká Lípa

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00526991
živnostenský úřad: Městský úřad Česká Lípa
záznam v obchodním rejstříku: S i l n i c e Česká Lípa, státní podnik
záznam v živnostenském rejstříku: Silnice Česká Lípa, státní podnik

Zapsáno: 12.09.1990(spisová značka AXIX 128 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • Základním předmětem činnosti je výstavba, rekonstrukce, souvislé opravy a údržba staveb silničních, městských, místních a účelových komunikací, dopravních a obslužných ploch, mostů, letištních ploch a součástí těchto staveb. V rámci podnikatelské činnosti podniků může provádět zahraniční hospodářskou činnost v souladu s právními normami, které tuto činnost upravují. Činnost podniku není omezena v rámci platných předpisů na území ČSFR. V souladu s tímto hlavním předmětem podnikání zejména zabezpečuje další činnosti: - projektové práce
  • práce laboratorní - výroba polotovarů a prefabrikátů a jejich prodej - těžba písku a štěrkopísků - nákladní doprava - opravy strojů, zařízení a dopravních prostředků, případně servis - práce demoliční - výstavba staveništních zařízení - výstavba, rekonstrukce obytných domů a jejich provozování - jiné druhy stavebních a montážních prací spojených s výstavbou a údržbou pozemních komunikací
  • osobní přeprava vlastních pracovníků - prodej materiálů (písků) - v rámci volných kapacit provádí a poskytuje dopravní a mechanizační služby pro jiné odběratele za úhradu - dále může podnik provádět jinou činnost a služby pokud budou prováděny příležitostně, ojediněle a krátkodobě

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 30.09.1992
poslední živnost: 30.10.1994
počet živností: 4
datum poslední změny: 03.03.2006

Statutární orgán

Karel Pecha, fyzická osoba

Teplice

funkce: Pověřen řízením stát.podniku
Marie Žítková, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Ekonomická náměstkyně řed.s.p.
Ing. Antonín Štika, fyzická osoba

Liberec

funkce: Technický náměstek řed.s.p.
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 16.02.1993
ostatní skutečnosti:

Vymazává se z obchodního rejstříku podnik S i l n i c e Česká Lípa, státní podnik se sídlem Česká Lípa, Děčínská 587, IČO 52699l. Výmaz se provádí na základě rozhodnutí Okresního úřadu Zahrádky u České Lípy ze dne 3. 2. l993 zn. 33/l993, kterým byl zrušen shora uvedený státní podnik ke dni 22. l2. l992 bez likvidace.

Vymazává se z obchodního rejstříku podnik S i l n i c e Česká Lípa, státní podnik se sídlem Česká Lípa, Děčínská 587, IČO 52699l. Výmaz se provádí na základě rozhodnutí Okresního úřadu Zahrádky u České Lípy ze dne 3. 2. l993 zn. 33/l993, kterým byl zrušen shora uvedený státní podnik ke dni 22. l2. l992 bez likvidace.

Údaje o založení: Státní podnik byl založen zakládací listinou Místního národního výboru Zahrádky, okres Česká Lípa, ze dne 9.7.l99O.

Dnem založení státního podniku Silnice Česká Lípa začleněný majetek jako právní nástupce přejímá dle delimitačního protokolu a vstupuje v práva a závazky s ním spojené včetně všech oprávnění a pověření k výkonu specializovaných činností vydaných státnímu podniku Silnice Teplice.

Z a p i s u j e se pověřen řízením státního podniku Silnice Česká Lípa Karel P e c h a bytem: Teplice, Duchcovská 410 Dosavadní statutární zástupce státního podniku ing. Oldřich Ž á - č e k se z podnikového rejstříku v y m a z á v á .

Oba zástupci jsou pověřeni zastupováním ředitele v době jeho nepřítomnosti se všemi jeho právy a povinnostmi.

Z a p i s u j e se ekonomická náměstkyně ředitele státního podniku Marie Ž í t k o v á bytem: Česká Lípa, Roháče z Dubé 29OO Z a p i s u j e se technický náměstek ředitele státního podniku Ing. Antonín Š t i k a bytem: Liberec, Švermova 356 Oba zástupci jsou pověřeni zastupováním ředitele v době jeho nepřítomnosti se všemi jeho právy a povinnostmi.


Česká Lípa - další firmy:

Ing. Karel Lusk- Česká Lípa - Lada

Narex s.r.o.- Česká Lípa

DŘEVOOBCHOD - ČESKÁ LÍPA, s.r.o.- Česká Lípa

Dita Vohlídalová- Česká Lípa

Roman Vitmajer STAVEBNÍ FIRMA- Česká Lípa

" CL.asistenční s.r.o. "- Česká Lípa

René Tengler- Česká Lípa

Základní škola, Praktická škola a Mateřská škola, Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková organizace- Česká Lípa

Jaroslav Zifčák- Česká Lípa

Základní škola, Česká Lípa, Šluknovská 2904, příspěvková organizace- Česká Lípa

Roel Adriaan Ramp- Česká Lípa

Jaroslav Blažek- Česká Lípa

Oldřich Šedivý- Česká Lípa

Skutečné sny s.r.o.- Česká Lípa

Bohumila Nesvorná- Česká Lípa