Recycling - kovové odpady a.s.

ČR - Vysočina - Chotěboř

Mapa

Adresa

Chotěboř

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 25252852
živnostenský úřad: Městský úřad Chotěboř
záznam v obchodním rejstříku: Recycling - kovové odpady a.s.
záznam v živnostenském rejstříku: Recycling - kovové odpady a.s.

Zapsáno: 01.07.1996(spisová značka B 1467 - Krajský soud v Hradci Králové)

Akcie:

  • Prioritní akcie na jméno, hodnota: 50000, počet: 4
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům, a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupního práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou část převáděných akcií jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři, může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání kteréhokoliv akcionáře předložit uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajištění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představensva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.
  • Prioritní akcie na jméno, hodnota: 1000000, počet: 8
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům, a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři, jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupní práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou část převáděných akcií, jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání kteréhokoliv akcionáře předloži uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajištění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představenstva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.
  • Kmenové akcie na jméno, hodnota: 50000, počet: 4
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři, jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupního práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou část převáděných akcií, jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři, může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání kteréhokoliv akcionáře předložit uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajištění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představenstva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.
  • Kmenové akcie na jméno, hodnota: 1000000, počet: 14
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo, ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům, a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupního práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou část převáděných akcií, jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři, může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání kteréhokoliv akcionáře předložit uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajištění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představenstva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.
  • Akcie na jméno, hodnota: 100000, počet: 60
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům, a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři, jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupního práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou části převáděných akcií, jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři, může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání kteréhokoliv akcionáře předložit uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajištění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představenstva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.
  • Akcie na jméno, hodnota: 10000, počet: 120
    v listinné podobě Dosavadní akcionáři mají předkupní právo ke všem převáděným akciím vydaným společností. Převádějící akcionář je povinen nabídnout své akcie nejprve všem ostatním akcionářům, a to doporučeným dopisem, v němž uvede kupní cenu, za kterou akcie prodává, a platební podmínky. Akceptaci nabídky je nutno učinit písemně ve lhůtě 60 dnů od doručení nabídky. Akceptace je učiněna včas, pokud poslední den lhůty je odeslána doporučeným dopisem akcionáři, jež nabídku na převod akcií učinil. Jestliže předkupního práva využije více akcionářů, má každý právo pouze na takovou část převáděných akcií, jež odpovídá poměru jeho dosavadní účasti na základním kapitálu společnosti. Pokud nabídku na převod akcií takto nevyužijí dosavadní akcionáři, může převádějící akcionář nabídnout akcie třetí osobě, ne však za nižší cenu, než za kterou je nabídl dosavadním akcionářům. V případě realizace úplatného převodu je převádějící akcionář povinen na požádání které- hokoliv akcionáře předložit uzavřenou smlouvu o převodu akcií, průkazný doklad o zaplacení kupní ceny, případně doklad o způsobu zajišťění jejího splacení. K převodu akcií na jméno je nutný předchozí souhlas představenstva. Představenstvo může souhlas k převodu akcií odepřít pouze v případě, že převádějící akcionář nesplní shora uvedenou nabídkovou povinnost.

Kapitál:

  • Základní kapitál - 29 600 000Kč (splaceno 29 600 000Kč)

Předmět podnikání

  • podnikání v oblasti s nakládání s nebezpečnými odpady
  • kovoobrábění
  • stavba strojů s mechanickým pohonem
  • koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
  • podnikání v oblasti nakládání s odpady

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Aktivní
první živnost: 12.08.1996
počet živností: 7
aktichních živností: 3
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 27.04.2011

Živnosti:

stav:Aktivní
druh živnosti:živnost vázaná
předmět podnikání: Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady
vznik: 23.10.1996
stav:Aktivní
druh živnosti:živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 12.08.1996
Činnosti živnosti
  • Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)
  • Výroba strojů a zařízení
  • Velkoobchod a maloobchod
stav:Aktivní
druh živnosti:živnost řemeslná
předmět podnikání: Obráběčství
vznik: 12.08.1996

Dozorčí rada

Slavomír Kavalír, fyzická osoba

Chotěboř

funkce: člen dozorčí rady
členství od: 20.07.2011
Bc. Roman Filip, fyzická osoba

Sobětuchy - Vrcha

funkce: člen dozorčí rady
členství od: 24.06.2011
Pavel Hamrla, fyzická osoba

Brno

funkce: člen dozorčí rady
členství od: 30.09.2011

Statutární orgán - představenstvo

Bc. JIŘÍ TRNKA, fyzická osoba

Brno - Kohoutovice

funkce: člen představenstva
členství od: 24.06.2011
Miroslav Novák, fyzická osoba

Bítovany

funkce: místopředseda představenstva
členství od: 24.06.2011
ve funkci od: 24.06.2011
Ing. Miroslav Novák, fyzická osoba

Orel

funkce: předseda představenstva
členství od: 24.06.2011
ve funkci od: 24.06.2011

Jednání a podepisování za společnost: Společnost zastupuje navenek představenstvo, a to buď předseda představenstva nebo místopředseda představenstva samostatně, nebo člen představenstva společně s předsedou nebo místopředsedou. Podepisování za společnost se provádí tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí svůj vlastnoruční podpis samostatně předseda nebo místopředseda představenstva nebo člen představenstva společně s předsedou nebo místopředsedou.

stav subjektu: Aktivní

Osoby živnostenského listu

Bc. Jiří Trnka,statutární orgán

bydliště:Brno - Kohoutovice

Ing. Miroslav Novák,statutární orgán

bydliště:Orel

Miroslav Novák,statutární orgán

bydliště:Bítovany

Chotěboř - další firmy:

FEROPLAST, státní podnik- Chotěboř

CESMEL s.r.o.- Chotěboř

PROGESTA, družstvo Chotěboř- Chotěboř

Martin Janáček- Chotěboř - Bílek

Jan Veselý- Chotěboř

AEROKLUB Chotěboř- Chotěboř - Počátky

Anh Tuan Le- Chotěboř

Monika Němcová- Chotěboř

STATEK DOUBRAVKA, s.r.o.- Chotěboř

Petr Albrecht- Chotěboř

Roman Špitálník- Chotěboř

Vojtěch Běloušek- Chotěboř - Svinný

Jan Klement- Chotěboř

Patrik Chudoba- Chotěboř

Vladislava Francan- Chotěboř