Promil Nový Bydžov, státní podnik

ČR - Královéhradecký kraj - Nový Bydžov

Mapa

Adresa

Nový Bydžov

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00578185
živnostenský úřad: Městský úřad Nový Bydžov
záznam v obchodním rejstříku: Promil, státní podnik Nový Bydžov
záznam v živnostenském rejstříku: Promil Nový Bydžov, státní podnik

Zapsáno: 01.01.1991(spisová značka AXII 406 - Krajský soud v Hradci Králové)

Kapitál:

  • Kmenové jmění - 1 178 000Kč

Předmět podnikání

  • 1. Nákup zemědělských produktů, potřebných surovin k mlékárenské výrobě. 2. Výroba mlékárenských výrobků a výrobků, jejichž součástí je mléko v různých modifikacích nebo látky získané z mléka. 3. Výroba poživatin pro zvláštní skupiny obyvatel včetně kojenecké a dětské výživy. 4. Zpracování vedlejších produktů, potřebných surovin k mlékárenské výrobě. 5. Výroba krmiv a krmných komponentů na bázi mléčné suroviny. 6. Výroba a zpracování obalů. 7. Dřevovýroba. 8. Výroba tepelné a elektrické energie.
  • 9.Výroba, opravy a montáž jednoúčelových strojů, zařízení a technologických linek a náhradních dílů pro potravinářskou výrobu. 10.Projektová a inženýrská činnost, poskytování služeb výpočetní techniky, výzkumná činnost související s předmětem podnikání. 11.Opravy a servis strojně technologického zařízení, energetických rozvodů a strojů. 12.Revize elektrických zařízení, hromosvodů, zdvihadel, stabilních tlakových nádob, plynových a chladicích zařízení podle zvláštního povolení. 13.Neveřejná silniční doprava nákladů a osob. 14.Metrologie a cejchování nádob.
  • 15.Plnění povinností zřizovatele a provozovatelů středního odborného učiliště. 16.Obchodní činnost. 17.Poradenská, konzultační a školící činnost v oblasti ekonomické, právní, technické, obchodní a organizace řízení. 18.Úprava a balení vody a potravinářských surovin a výrobků bez obsahu mléka. 19.Evidenční a statistické informace pro odvětvový informační systém. 20.Poskytování prací a služeb. 21.Propagace a vydávání propagačních materiálů.
  • správa majetku určeného k restituci
  • vypořádání hospodářské činnosti státního podniku
  • provedení smluvního převodu práv z průmyslového nebo jiného duševního vlastnictví
  • povinnost uzavřít smlouvz o výkonu funkce ochraňovatelské organizace se Státní správou hmotných rezerv a Státních mobilizačních rezerv

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 26.05.1992
poslední živnost: 28.02.1996
počet živností: 3
datum poslední změny: 31.03.2006

Statutární orgán

MVDr. Václav Polách, fyzická osoba

Hradec Králové

funkce: Ředitel
Ing. Bohumil Dryák, fyzická osoba

Nový Bydžov

funkce: Výrobní náměstek ředitele
Ing. Jiří Soukal, fyzická osoba

Nový Bydžov

funkce: Ekonomický náměstek ředitele

Způsob jednání ya státní podnik: Státní podnik zastupuje navenek ředitel podniku. K vytištěnému názvu státního podniku připojí svůj vlastnoruční podpis statutární orgán.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 28.02.1996
ostatní skutečnosti:

Údaje o zřízení: Státní podnik byl založen zakládací listinou ministerstva zemědělství ČR ze dne 12.12.1990, čj. 5295/90-230.

Na státní podnik Promil Nový Bydžov přechází veškerý majektek, práva a závazky v rozsahu určeném delimitačním protokolem ze dne 7.12.1990 a jeho dodatky o vyčlenění ze státního podniku Průmzslo mléčné výživy Hradec Králové.

Podnik se zřizuje na dobu neurčitou. Zakladatel: Ministerstvo zemědělství České republiky.

Dodatkem Ministerstva zemědělství České republiky ze dne 10.1.1996 č.j. 68/96-2010 byl zrušen bez likvidace státní podnik PROMIL Nový Bydžov, IČO 578 185. Majetek, práva a závazky zrušeného státního podniku přechází na Fond národního majetku České republiky. Souhlas správce daně s ukončením činnosti a s výmazem st. podniku z obchodního rejstříku udělen 23.5.1995 č.j. 1511/95/79/DPPO. Státní podnik PROMIL Nový Bydžov, IČO 578 185 se vymazuje z obchodního rejstříku ke dni 28.2.1996.


Nový Bydžov - další firmy:

STAVOS Chlumec n. Cidl. s.r.o.- Nový Bydžov

Jan Talavašek- Nový Bydžov

Jozef Kurek- Nový Bydžov - Skochovice

Janeta Večeřová- Nový Bydžov

Zdeněk Kunst- Nový Bydžov

PORKY NOVÝ BYDŽOV s.r.o.- Nový Bydžov - Zábědov

Dušan Buček- Nový Bydžov

Jiří Zámečník- Nový Bydžov

Nhan Doan- Nový Bydžov

Petr Čerych- Nový Bydžov

David Doležal- Nový Bydžov

Mgr. Květa Kefurtová- Nový Bydžov

Miloslav Vávra- Nový Bydžov

Alena Kašíková- Nový Bydžov

Václav Klecar - VAPE- Nový Bydžov