Podnik bytového hospodářství Chomutov, s.p. v likvidaci

ČR - Ústecký kraj - Chomutov

Mapa

Adresa

Chomutov

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00079081
živnostenský úřad: Městský úřad Chomutov
záznam v obchodním rejstříku: Oblastní podnik bytového hospodářství Chomutov - státní podnik
záznam v živnostenském rejstříku: Podnik bytového hospodářství Chomutov, s.p. v likvidaci

Zapsáno: 05.06.1989(spisová značka AXIX 84 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • Předmětem činnosti podniku je správa a údržba vlastního bytového fondu a hospodaření s bytovým fondem ve správě Městského národního výboru v Chomutově, Jirkově, Vejprtech a dále ve správě Místního národního výboru v Otvicích,Vrskmani,Strupčicích, Kovářské, Loučné a katastrálních obcích v Kryštofových Hamrech, Českých Hamrech a v Hájích.
  • Podnik je oprávněn poskytovat další služby spojené s bydlením a užíváním nebytových prostor a spravovat výrobní jednotky tepelného hospodářství, kromě výše uvedených lokalit i kotelnu v obci Březno. Podnik je oprávněn v zájmu využívání vlastní techniky i vlastních kapacit provádět pro jiné organizace a pro občany práce za úplatu (např. stavební a topenářské práce, zemní práce, dopravní činnost, využití mechanizačních prostředků a pod.).
  • Povinný předmět činnosti: Společenským posláním podniku je uspokojovat potřeby obyvatelstva výše uvedeného území v oblasti bydlení, především řádnou a hospodárnou správou, údržbou, opravami a modernizací bytového fondu, který má organizace ve správě a zabezpečováním služeb spojených s bydlením. Při plnění těchto úkolů musí zejména zabezpečovat: - přejímání nových domů do provozu a správy - správu a provoz bytového fondu včetně vybavení domů a strojního zařízení - provoz vlastních zařízení pro výrobu a dodávky tepla a teplé vody do bytových objektů vlastních i do ostatních na základě hospodářských smluv
  • údržbu, opravy, modernizaci a rekonstrukci bytového fondu - spolupráci s národními výbory na území působnosti OPBH Chomutov - kontrolu dodržování domovních řádů a zásad socialistického soužití v domech - dodržování pořádku a čistoty v domech a jejich okolí včetně chodníků, dvorů a vnitroblokových komunikací, u nichž odpovídá za úklid - drobné opravy pro uživatele bytu na jejich náklady - další povinnosti spojené se správou, provozem a údržbou domovního a bytového fondu, zvláště zajišťování protipožádní prevence
  • propagaci a agitaci mezi uživateli bytů k řádnému a hospodárnému využívání bytů a domů, k účasti na udržování a správě domů a bytů, udržování pořádku a čistoty v domech a okolí - provoz zařízení civilní obrany v objektech, které má ve správě - projektovou činnost na základě oprávnění uděleného Severočeským krajským národním výborem

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 22.10.1992
poslední živnost: 26.06.2013
počet živností: 10
datum poslední změny: 19.09.2012

Statutární orgán

Jan Roubínek, fyzická osoba

ekonomický náměstek

funkce: Statutární zástupce ředitele:
Václav Kopřiva, fyzická osoba

Chomutov

funkce: Pověřen řízením:
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 31.12.1991
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Státní podnik byl zřízen zakládací listinou Městského národního výboru v Chomutově ze dne 16. května 1989, namísto zrušeného Okresního podniku bytového hospodářství se sídlem v Chomutově (Pk 383).

Jmění státního podniku ke dni 1. 7. 1989 činí 2 220 400 000,-- Kčs.

Usnesením č. 79 městského zastupitelstva v Chomutově ze dne l7.9.l99l bylo schváleno rozdělení a zánik státního podniku Oblastní podnik bytového hospodářství Chomutov se sídlem v Chomutově, Jakoubka ze Stříbra čp. l4O, PSČ 43O 39, identifikační číslo O79O8l, ke dni 3l.l2.l99l. Organizace se rozděluje na dva státní podniky - Městský bytový podnik Jirkov, státní podnik, se sídlem v Jirkově, ul. Žižkova čp. 3l2, PSČ 43l ll, a Podnik bytového hospodářství Chomutov, státní podnik, se sídlem v Chomutově, ul. Jakoubka ze Stříbra čp. ll2.

Na základě této skutečnosti v y m a z u j e se s účinností od 3l.l2.l99l z podnikového rejstříku organizace s názvem /firmou/ Oblastní podnik bytového hospodářství Chomutov se sídlem v Chomutově, Jakoubka ze Stříbra čp. l4O.


Chomutov - další firmy:

Ludvík Jeřábek- Chomutov

Růžena Neumannová- Chomutov

IT-Max s.r.o.- Chomutov

GEKON, spol. s r.o.- Chomutov

Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov, příspěvková organizace- Chomutov

Martin Trupl- Chomutov

KEBEK s.r.o.- Chomutov

Lubomír Hančák- Chomutov

LEVEL spol. s r.o.- Chomutov

Hana Šroubová- Chomutov

KERNER, s.r.o.- Chomutov

Okresní hospodářská komora v Chomutově- Chomutov

Ing. Jaroslav Jarolímek- Chomutov

Miroslav Kuniak- Chomutov

Dominik Hlavsa- Chomutov