P+Š+M. akciová společnost - v likvidaci

ČR - Středočeský kraj - Neratovice

Mapa

Adresa

Neratovice

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 00001104
živnostenský úřad: Městský úřad Neratovice
záznam v obchodním rejstříku: P+Š+M. akciová společnost - v likvidaci
záznam v živnostenském rejstříku: P+Š+M. akciová společnost - v likvidaci

Zapsáno: 01.11.1968(spisová značka BXXXVI 59 - Městský soud v Praze)

Akcie:

  • Akcie na jméno, hodnota: 1000, počet: 1000

Kapitál:

  • Základní kapitál - 1 000 000Kč

Předmět podnikání

  • Poskytovat služby zahraničním osobám v ČSFR na základě smluv o obchodním zastoupení nebo smluv o zprostředkování spočívající ve zprostředkování uzavírání a sledování plnění smluv o dodávkách zboží nebo poskytování služeb mezi zastupovanou zahraniční osobou a československou osobou oprávněnou k provádění zahraničně obhcodní činnosti nebo k poskytování zahraničně hospodářských služeb. V rámci plění smluv o obchodním zastoupení nebo zprostředkování je organizace oprávněna zejména:
  • a)provádět propagaci pro zahraniční osobu, včetně její účasti na výstavách a veletrzích b)poskytovat československým osobám informace o vlastnostech výrobků dodávaných do ČSFR zahraničními osobami, s nimiž má organizace uzavřenou smlouvu o obchodním zastoupení nebo smlouvu o zprostředkování /dále jen "smluvní výrobky"/ a o charakteru jimi poskytovaných služeb c)provádět, popř. zajišťovat technicko-poradenskou činnost týkající se vlastností, využívání, obsluhy, údržby a oprav smluvních výrobků
  • d)provádět, popř. zajišťovat servis smluvních výrobků e)zřizovat konsignační sklady zahraniční osoby a zajišťovat jejich provoz f)zajišťovat pro československé organizace provádějící servis smluvních výrobků vysílání jejich pracovníků k zaškolení do zahraničí g)dovážet obchodní vzorky, technickou dokumentaci a propagační materiály zahraničních osob h)dovážet náhradní díly k zajišťování servisu smluvních výrobků
  • i)dovážet přístroje, zařízení a náhradní díly k nim, popř. speciální materiály, pokud jsou nezbytné k zajištění servisu smluvních výrobků
  • Poskytovat zahraničním osobám, služby v zahraničí spočívající ve zprostředkování kupních smluv nebo smluv o poskytování nebo přijímání služeb.
  • Poskytovat zahraničním osobám informační, poradenské, popř. jiné odborné služby při zakládání podniků se zahraniční majetkovou účastí na území ČSFR.
  • Zprostředkovávat a provádět leasingové operace a s tím související dovoz a zpětný vývoz věcí poskytovaných za tím účelem zahraničními osobami, s nimiž má organizace uzavřené smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředkování.
  • Vyvážet a dovážet věci v souvislosti s plněním smluv o výrobní kooperaci uzavřených mezi československými osobami a zahraničními osobami, s nimiž má organizace uzavřeny smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředkování.
  • Na základě smluv o obstarání záležitostí uzavřených s československou osobou vyvážet vlastním jménem, a na účet příslušné československé osoby, věci určené zahraničním osobám, s nimiž má organizace uzavřeny smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředkování a dovážet věci dodávané těmito zahraničními osobami do ČSFR.
  • Zprostředkovávat pro československé osoby oprávněné k provádění zahraničně obchodní činnosti uzavírání smluv o vývozu věcí nebo poskytování služeb zahraničním osobám.
  • Na základě smluv o obstarání záležitostí uzavřených s československými osobami oprávněnými k provozování podnikatelské činnosti podle zákona o soukromém podnikání občanů vyvážet věci z jejich vlastní produkce věci pro jejich vlastní potřebu v souladu s hospodářskou činností, k níž jsou tyto československé osoby oprávněny, a to vlastním jménem a na účet těchto československých osob.
  • Vyvážet věci nezbytné pro provoz československých majetkových účastí na podnikání v zahraničí na nichž se organizace majetkově podílí, a dovážet věci pro provoz podniků se zahraniční majetkovou účastí se sídlem na území ČSFR, na jejichž podnikání se organizace podílí.
  • Dovážet věci pro vlastní potřebu organizace a pro potřeby československých osob, které se na podnikání organizace podílejí jako akcionáři.
  • Provádět propagaci vlastní zahraničně obchodní činnosti.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Aktivní
první živnost: 15.06.1992
počet živností: 5
aktichních živností: 1
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 03.01.2012

Živnosti:

stav:Aktivní
druh živnosti:živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 15.06.1992
Činnosti živnosti
  • Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej s výj.zboží,které je uvedeno v příl.2-3 zák.č.455/91 Sb.,
  • Zprostředkovatelská činnost v oblasti správy nemovitostí
  • Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu
  • Poradenská činnost v oblasti obchodu

Statutární orgán - představenstvo

ing. Vítězslav Pařík, fyzická osoba

Praha 8

funkce: předseda
ing. Petr Lupták, fyzická osoba

Praha 7

funkce: 1. místopředseda
JUDr. Vladimír Novodvorský, fyzická osoba

Praha 5

funkce: 2. místopředseda
JUDr. Marie Stehlíková, fyzická osoba

Praha 10

funkce: člen představenstva
ing. Vladimír Klečka, fyzická osoba

Praha 8 - Bohnice

funkce: člen představenstva
Stepan Agopšuk, fyzická osoba

Neratovice

funkce: likvidátor

Zastupování: Společnost zastupuje předseda představenstva nebo místopředseda představenstva, zmocněni k tomu přestavenstvem nebo ředitel společnosti nebo jeho náměstek. Podepisování: K vytištěnému nebo nadepsanému názvu společnosti připojí svůj podpis ředitel nebo jeho náměstek, popřípadě předseda představenstva. Podepisovat může i ten člen představentva, který k tomu byl představenstvem písemně zmocněn.

stav subjektu: Aktivní
ostatní skutečnosti:

Údaje o zřízení společnosti: akciová společnost byla zřízena podle zák.č. 243/49 Sb. a zakládá se na státním povolení uděleném výnosem ministerstva zahraničního obchodu ze dne 5.8.1968 zn. 14/I/212/68, dále na stanovách tímže ministerstvem schválených a na usnesení ustavující valné hromady konané dne 6.9.1968 osvědčené notářským zápisem č.j. 1 N 337/68 1 NZ 256/68.

Představenstvo společnosti se skládá z 5-10 členů.

anglicky - Mercanta, Ltd francouzsky - Mercanta, Société anonyme německy - Mercanta, Aktienfesellschaft španělsky - Mercanta, Sociedad anonyma

Usmesením mimořádné valné hromady ze dne 26.1.1971 byly změněny §§ 8 odst. 1, 13 odst.2,15, 16 odst.1,2, 17 odst.2,4 19 odst.8, 20 odst.2,3,4 a 25 odst.2 a 3 stanov společnosti. Tyto změny byly schváleny Federálním ministerstvem zahraničního obchodu ze dne 25.11.1971 č.j.14/251/71 a týkají se vnitřních poměrů společnosti.


Osoby živnostenského listu

Ing. Vítězslav Pařík,statutární orgán

bydliště:Praha - Dolní Chabry

Neratovice - další firmy:

Monika Papežová- Neratovice

Kamalik & Co. s.r.o.- Neratovice - Lobkovice

Tanja Jordanova- Neratovice

Askin Tekin- Neratovice

OYNISO s.r.o.- Neratovice - Lobkovice

VISTA-REA NVE s.r.o.- Neratovice

Jaroslav Švejda- Neratovice

Michal Braborec- Neratovice

PRVOSTAV s.r.o.- Neratovice

Fidato s.r.o.- Neratovice

Protto servis,s.r.o.- Neratovice

Město Neratovice- Neratovice

STAVIVA.COM spol. s r.o.- Neratovice - Byškovice

Vojta Invest s.r.o.- Neratovice

Jovcheski Aleksandar- Neratovice - Byškovice