Okresní nemocnice Tábor

ČR - Jihočeský kraj - Tábor

Mapa

Adresa

Tábor

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 00582425
živnostenský úřad: Městský úřad Tábor
záznam v obchodním rejstříku: Okresní nemocnice Tábor
záznam v živnostenském rejstříku: Okresní nemocnice Tábor

Zapsáno: 28.06.2003(spisová značka Pr 402 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • hostinská činnost
  • pronájem nebytových prostor a ploch včetně poskytování základních služeb souvisejících s pronájmem
  • zahradnické služby
  • praní prádla
  • sklenářské práce
  • truhlářství
  • maloobchod se smíšených zbožím

Předmět činnosti podnikání

  • hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je zajištění veřejně prospěšných činností - zdravotní péče a služeb obyvatelstvu v souladu s koncepcemi příslušných medicínských oborů a příslušnými platnými právními předpisy
  • předmětem činnosti organizace je léčebně preventivní péče spočívající v péči o ochranu, navrácení a upevnění zdraví jednotlivců i kolektivů s tím, že je poskytována obyvatelstvu ve zdraví i v nemoci, v mateřství a při jiných stavech vyžadujících lékařskou pomoc. Léčebně preventivní péče zahrnuje veškerou ambulantní i ústavní péči, závodní preventivní péči, přednemocniční neodkladnou péči, léčebnou výživu, poskytování léků, zdravotnických prostředků a dopravu nemocných. Dále předmětem činnosti je provozování Střediska vědeckých informací, vzdělávání pracovníků v pregraduální a postgraduální oblasti, podílení se na výzkumné činnosti, klinickém zkoušení léků a nové zdravotnické techniky, praní nemocničního prádla, opravy a údržba zdravotnických přístrojů, stravování zaměstnanců, plnění zvláštních úkolů v souvislosti se zajištěním obrany státu a likvidací následků přírodních a jiných katastrof a hromadných neštěstí, jakož i správa majetku kraje.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 24.05.1994
poslední živnost: 01.01.2007
počet živností: 7
datum poslední změny: 31.10.2007

Statutární orgán

Ing. Zdeněk Jirků, fyzická osoba

Pacov

funkce: ředitel
ve funkci od: 01.01.2003

Ředitel je oprávněn za organizaci samostatně jednat ve všech záležitostech. Ředitel podepisuje jménem organizace tak, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace nebo otisku razítka se jménem organizace připojí svůj podpis. Jiná osoba je oprávněna jednat za organizaci jen na základě písemného zmocnění.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 01.01.2007
ostatní skutečnosti:

Zastupitelstvo Jihočeského kraje svým usnesením č. 95/2007/ZK ze dne 17.4.2007 rozhodlo o zrušení příspěvkové organizace Okresní nemocnice Tábor ke dni zápisu zvýšení základního kapitálu Nemocnice Tábor, a.s. do obchodního rejstříku tj. k 1.1.2007 s tím, že k tomuto dni přecházejí všechna práva a závazky zrušené příspěvkové organizace Okresní nemocnice Tábor na společnost Nemocnice Tábor, a.s. se sídlem Tábor, kpt. Jaroše 2000, PSČ 390 03, identifikační číslo : 26095203. Příspěvková organizace Okresní nemocnice Tábor se sídlem Třída kpt. Jaroše 2000, 390 03 Tábor, IČO 00582425 se vymazává v souladu s návrhem ze dne 30.5.2007 ke dni 1.1.2007 z obchodního rejstříku včetně všech zapsaných skutečností.


Tábor - další firmy:

Helena Repášová- Tábor

Zdeněk Melichar- Tábor

Ing. Jiří Kupec- Tábor

Hana Hnilicová- Tábor

Vít Křemen- Tábor

Květuše Voborská- Tábor

Hana Bártová- Tábor

Jiří Suda- Tábor

Petr Veselý- Tábor

Vratislav Heřmánek- Tábor

Ing. Jaroslav Kováčik- Tábor

Iveta Vítková- Tábor

Ladislav Šilha- Tábor - Čekanice

Jan Rataj- Tábor

Antonín Uchytil- Tábor