NOVEX, akciová společnost

ČR - Královéhradecký kraj - Opočno

Mapa

Adresa

Opočno

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 00176974
živnostenský úřad: Městský úřad Dobruška
záznam v obchodním rejstříku: NOVEX,a.s. , závod pro strojírenství a elektroniku, Opočno
záznam v živnostenském rejstříku: NOVEX, akciová společnost

Zapsáno: 01.01.1990(spisová značka B 74 - Krajský soud v Hradci Králové)

Předmět podnikání

  • 1/vývoj, výroba a prodej výrobků pro návěstní a zabezpečovací zařízení 2/výzkum, vývoj, konstrukce, výroba, prodej a montáž jednoučelových strojů, zkušebních a měřících zařízení 3/konstrukce, výroba a prodej nářadí a nástrojů 4/sběr, úprava a prodej druhotných surovin a odpadu 5/poskytování prací a služeb pro obyvatelstvo 6/provoz dopravy (dle příslušného povolení) 7/opravárenské, servisní, poradenské a zprostředkovatelské činnosti 8/obchodní činnost 9/výkon vyšších dodavatelských funkcí
  • Rozšířený předmět činnosti: 10.Maloobchodní prodej výrobků z výrobního programu společnosti včetně doplňkového sortimentu spotřebního zboží.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 15.12.1992
poslední živnost: 01.03.1994
počet živností: 3
datum poslední změny: 03.02.2006

Statutární orgán - představenstvo

Ing. Jaromír Šmaha, fyzická osoba

Praha 9

funkce: člen představenstva
Ing.Radomír Kosina, Csc, fyzická osoba

Praha 4

funkce: člen představenstva
Ing.JosefJirman, fyzická osoba

Nové Město n.Met.

funkce: člen představenstva
RNDr. Jiří Dohnal, fyzická osoba

Opočno

funkce: člen představenstva
Ing. Josef Schindler, fyzická osoba

Hradec Králové

funkce: člen představenstva
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 01.03.1994
ostatní skutečnosti:

Údaje o zřízení: Akciová společnost byla založena podle ustanovení §u 15 a násl. zák.č.104/ /90 Sb. o akc. společnostech, Rozhodnutím ministra strojírenství a elekrotechniky ČR č.100/90 ze dne 17.12.1990 s účinností od 17.12.1990.

Zastupování společnosti: Společnost zastupuje jako statutární orgán ve všech věcech představenstvo. Představenstvo volí ze svého středu předsedu, místopředsedu, který předsedu zastupuje. Podepisování: Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému, nebo napsanému názvu společnosti připojí svůj podpis předseda představenstva, popřípadě místopředseda v době nepřítomnosti předsedy a nejméně jeden člen předsednictva.

Výše základního kapitálu: Výše základního kapitálu akciové společnosti činí 96.030 tis.Kčs. Na tento základní kapitál bude vydána jedna hromadné akcie, bude znít na jméno, označená číslem 1. Základní kapitál byl vytvořen převedením najetku zrušeného státního podniku. Tento majetek byl ohodnocen způsobem dle účetní majetkové bilance znalcem Ing.arch. Zdeňkem Vašatou ve výši 96 030 tis.Kčs.

Na základě rozhodnutí valné hromady akciové společnosti ze dne 2.5.1991 č.j. 400/316/420/125/91 se mění zakladatelský plán v bodě VII, 1 C v osobě revizora účtu.

Podnikový rejstřík bere na vědomí změnu zakladatelského plánu v čl. V a změnu stanov v čl. IV, VIII, X a XIII učiněnou opatřením ministra průmyslu ČR č.1/1991 čj. 400/649/420/314/91 ve funkci valné hromady akciové společnosti.

Soud bere na vědomí tyto změny v orgánech společnosti: Na základě rozhodnutí Ministerstva průmyslu ČR ve funkci valné hromady společnosti ze dne 27.11.1991 byl z funkce člena dozorčí rady odvolán JUDr.Josef Vedlicha a z funkce revizora účtu byl odvolán Ing.Václav Houdek. Do funkce člena dozorčí rady byl jmenován Doc. Ing. Jiří Petrák, Csc.,bytem Třeboradická 1070, Praha 8 a do funkce revizora účtů Ing.Vladimír Munzar, bytem Pražská 1530, Náchod. Prodloužení funkčního období představenstva akciové společnosti do konání první valné hromady.

V y m a z u j e s e : NOVEX, a.s. se sídlem v Opočně, bez likvidace, k 1. březnu 1994. Ostatní skutečnosti: Majetek, práva a závazky přechází na nově vzniklé subjek ty ZIMA, a.s. se sídlem v Opočně ( B 1067), DUŠEK, a.s. se sídlem v Opočně ( B 1066).


Opočno - další firmy:

Livie Kuchařová- Opočno

JEZDECKÝ KLUB J + M Letohrad- Opočno - Čánka

KLIMAT CZ spol. s r.o.- Opočno

MUDr. Ivan Mrkáček - Gynekologická ambulance s.r.o.- Opočno

Léčebna dlouhodobě nemocných Opočno- Opočno

PORT CZ s.r.o.- Opočno

AT Com s.r.o.- Opočno

Střední škola, Opočno, Nádražní 296- Opočno

Oleksandr Chepovskyi- Opočno

Občanské sdružení Za stromem- Opočno

Elpram s.r.o.- Opočno

PROKOP ENERGO s.r.o.- Opočno

3UP s.r.o.- Opočno

H + H TEXTIL-GALANTERIE, s.r.o.- Opočno