Montážní závody, státní podnik Liberec

ČR - Liberecký kraj - Liberec

Mapa

Adresa

Liberec - Liberec III-Jeřáb

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00079545
živnostenský úřad: Magistrát města Liberce
záznam v obchodním rejstříku: Montážní závody, státní podnik Liberec
záznam v živnostenském rejstříku: Montážní závody, státní podnik Liberec

Zapsáno: 01.07.1988(spisová značka AXVIII 35 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • I. Základní - 1. Servis, opravy, montáže a rekonstrukce : - protipožárních zařízení - výtahů, včetně výroby součástí a dílů - chladírenských zařízení, včetně výroby atypických chladíren- ských zařízení - zařízení pro svařování a řezání kovů - vážících zařízení - bleskovodů - místních a závodních rozhlasů
  • zabezpečovací, regulační a signální techniky - zařízení pro veřejné stravování a komunální služby - přístrojů slaborpoudé spotřební a investiční elektroniky - individuálních a společných televizních antén - medicinálních a technických rozvodů plynů pro nízký, střední a vysoký tlak, včetně výroby armatur, zařízení a nárhradních dílů
  • 2. Zajišťování činností vyplývajících: - ze zápůjčkové služby Multiservisu a Interservisu - z nositelství servisu - z projektové činnosti ve výše uvedených servisních, opraváren- ských, montážních a výrobních činnostech 3. Zabezpečování provozu a správy: - středního odborného učiliště místního hospodářství zaměstnání - podnikové svářečské školy - závodní mateřské školy
  • II. Doplňkový - 1. Provádění výroby: - výrobků strojírenského a kovodělného průmyslu, včetně výroby náhradních dílů a dílů pro výrobní spotřebu, - prototypů, modelů, vzorků, včetně zajištění seriové výroby těchto individuálních výrobků a vypracování odborných posudků podle pořadavků - náhradních dílů ke strojům a zařízením podle dohod s výrobci těchto strojů a zařízení
  • 2. Provádění dalších činností vyplývajících z : - zápůjčkové služby, pronájmu a prodeje vlastních výrobců v roz- sahu uzavřených hospodářských nebo kupních smluv, včetně výro- by a prodeje náhradních dílů k těmto výrobkům - výkupu neplnohodnotných náhradních dílů, jejich renovace, včetně prodeje a výměnného způsobu oprav
  • kontrol, revizí, preventivních prohlídek, poradenské činnosti a školící činnosti ve vybraných oborech základních činností podniku - poskytování služeb v oboru zpracování sociálně ekonomických informací a zabezpečování provozu podnikových, školících, re- hablilitačních a rekreačních zařízení

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 23.11.1992
poslední živnost: 01.07.1998
počet živností: 2
datum poslední změny: 03.03.2006

Statutární orgán

Ing. Jan Stránský, fyzická osoba

ekonomicko obchodní náměstek

funkce: Zástupce ředitele s.p.
Ing. Jiří Neumann, fyzická osoba

Liberec I

funkce: Pověřen řízením stát.podniku
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 20.09.1994
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku : Podnik byl zřízen zakládací listinou Okresního národního výboru v Liberci ze dne 24.6.1988. Podnik je zřízen na místo Montážních závodů Liberec podniku ONV Liberec se sídlem v Liberci, ulice U Nisy č. 6 /Pk 223/.

Jmění státního podniku činí : 85 573 tis. Kčs. Nově založený státní podnik Montážní závody Liberec, vstupuje do všech práv a závazků zrušeného podniku Montážní závody Lberec, podniku ONV Liberec.

Zastupování a podepisování: Podnik zastupuje ředitel podniku a podepisuje tak, že u razítka vyznačeného státního podniku nebo jinak napsaného názvu státního podniku připoví svůj podpis s dodatkem - ředitel podniku. Zástupce ředitele Ing. Jan S t r á n s k ý, jej zastupuje v plném rozsahu práv a povinností ředitele státního podniku.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - provozovna 02 -

opravy a montáže výtahů České republiky č.j. dos 2532/92 ze dne 10.11.1992 se ke dni 1.12.1992 převádí Fondu národního majetku České republiky část majetku státního podniku Montá- žní závody Liberec ve výši 37 003 000,- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - provozovna 05 - výroba náhradních dílů Hrádek nad Nisou na Fond národní- ho majetku České republiky č.j. dos 2600/92 ze dne 25.11. 1992 se ke dni 1.1.1993 převádí Fondu národního majetku Čes- ké republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve výši 11 009 000,-- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - části provozovny 09 rozvody mediciálních a technických plynů na Fond národ- ního majetku České republiky č.j. Dos 3771/92/HL ze dne 28.12.1992 se ke dni 1.1.1993 převádí Fondu národního ma- jetku České republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve výši 31 980 000,-- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - části provozovny 09 - opravy svářecího zařízení na Fond národního majetku České republiky č.j. DOS 399/93/HL ze dne 27.1.1993 se ke dni 1.2.1993 převádí Fondu národního majetku České republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve vý- ši 14 300 00,-- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - střediska 7 - podniková autodoprava na Fond národního majetku České re- publiky č.j. RDOS 562/93 ze dne 8.3.1993 se ke dni 27.3. 1993 převádí Fondu národního majetku České republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve výši 5 742 000,-- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - střediska 12 - Krajské radiotelevizní středisko na Fond národního majetku České republiky č.j. RDOS 563/93 ze dne 8.3.1993 se ke dni 27.3.1993 převádí Fondu národního majetku České republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve výši 10 393 000,-- Kč.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Liberec o převedení části majetku státního podniku Montážní závody Liberec, se sídlem Liberec III, U Nisy 6 - provozu 06 - montáže a opravy televizních antén na Fond národního majetku České republiky č.j. RDOS 564/93 ze dne 8.3.1993 se ke dni 27.3.1993 převádí Fondu národního majetku České republiky část majetku státního podniku Montážní závody Liberec ve výši 5 485 000,-- Kč.

Vymazává se z obchodního rejstříku bez provedení likvidace podnik Montážní závody, státní podnik Liberec se sídlem Liberec III, U Nisy 6, identifikační číslo 00079545. Výmaz byl proveden na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu v Liberci č.j. dos 880/93 ze dne 26.5.1993, kterým byl zrušen shora uvedený státní podnik dnem 31.5.1993 bez likvidace a na základě souhlasu Finančního úřadu v Liberci č.j. FÚ/2492/94/LH ze dne 21.4.1994. Majetek státního podniku byl postupně převeden na Fond národního majetku České republiky.


Osoby živnostenského listu

Ing. Jiří Neumann,statutární orgán

bydliště:Liberec - Liberec I-Staré Město

Liberec - další firmy:

A-Z BABY s.r.o.- Liberec - Liberec XXV-Vesec

A - IPS s.r.o.- Liberec - Liberec III-Jeřáb

1. Znalecká a.s.- Liberec - Liberec I-Staré Město

A M M A s.r.o.- Liberec - Liberec X-Františkov

3D Plast, spol. s r.o.- Liberec - Liberec IX-Janův Důl

A.P.F. Liberec spol. s r.o.- Liberec - Liberec X-Františkov

4GRAIN, s.r.o.- Liberec - Liberec XXV-Vesec

A INVEST CZ s.r.o.- Liberec - Liberec IV-Perštýn

A-Z Schola s.r.o.- Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov

A - Best, s.r.o.- Liberec - Liberec XXII-Horní Suchá

1. liberecká spediční, s.r.o.- Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

A-PARADISE a.s.- Liberec - Liberec I-Staré Město

3T consult GmbH, organizační složka- Liberec - Liberec III-Jeřáb

A.S.A. Turnov- Liberec - Liberec IV-Perštýn

A tour s.r.o.- Liberec - Liberec I-Staré Město