KOVOHUTĚ POVRLY, státní podnik

ČR - Ústecký kraj - Povrly

Mapa

Adresa

Povrly

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00011606
živnostenský úřad: Magistrát města Ústí nad Labem
záznam v obchodním rejstříku: KOVOHUTĚ POVRLY, státní podnik
záznam v živnostenském rejstříku: KOVOHUTĚ POVRLY, státní podnik

Zapsáno: 01.07.1989(spisová značka AXVIII 144 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • vypořádání hospodářské činnosti státního podniku

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu:Zaniklá
první živnost: 11.10.1993
poslední živnost: 21.10.1994
počet živností: 3
datum poslední změny: 20.01.2006

Statutární orgán

JUDr. Jan Růžek, fyzická osoba

Louny

funkce: Pověřen řízením státního podniku
ve funkci od: 01.03.2003

Za státní podnik podepisuje tak, že k názvu nebo razítku státního podniku připojí svůj vlastnoruční podpis ředitel státního podniku nebo jeho zástupce.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 28.11.2008
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Státní podnik byl založen zakládací listinou federálního ministerstva hutnictví, strojírenství a elektrotechniky vydanou rozhodnutím místopředsedy vlády ČSSR pověřeného řízením federálního ministerstva hutnictví, strojírenství a elektrotechniky č.26/1989.

Ustanovení o přechodu práv a závazků: Na státní podnik KOVOHUTĚ S.M. KIROVA přecházejí všechna práva a závazky (povinnosti), vyplývající z hospodářskoprávních, pracovněprávních, občanskoprávních a jiných právních vztahů, práva a povinnosti v oblasti průmyslových práv, včetně práv k ochranným známkám státní hospodářské organizace Kovohutě S.M. Kirova národní podnik, Povrly, jakož i veškerá práva a závazky mezi likvidátorem státní hospodářské organizace KOVOHUTĚ, generální ředitelství, Praha na straně jedné a státním podnikem KOVOHUTĚ S.M. KIROVA na straně druhé.

Současně na jmenovaný státní podnik přecházejí veškerá oprávnění ze státní hospodářské organizace Kovohutě S.M. Kirova, národní podnik Povrly. Z hlediska základního předmětu činnosti (podnikání) jde o oprávnění: - k přípravě mládeže na dělnická povolání.

Rozhodnutím místopředsedy vlády ČSSR, pověřeného řízením federálního ministerstva hutnictví, strojírenství a elektrotechniky č.36/1989 ze dne 28.9.1989, zapisuje se jmění státního podniku KOVOHUTĚ S.M. KIROVA se sídlem Povrly, určené ve výši 267 291 tis.Kčs.

Obchodní společnost KOVOHUTĚ POVRLY, státní podnik, se sídlem Povrly, okres Ústí nad Labem, IČ 000 11 606 se ke dni právní moci tohoto usnesení vymazává z obchodního rejstříku oddílu AXVIII vložka 144, včetně všech zapsaných skutečností. Právní důvod výmazu: Společnost se zrušuje dle § 68 odst. 3 písm. f) obch. zák. a vymazává se z obchodního rejstříku na základě pravomocného usnesení Krajského soudu v Ústí nad Labem ze dne 14.7.2004, č.j. K 101/96-153, (právní moc dnem 8.12.2004), kterým byl konkurs prohlášený na majetek dlužníka zrušen po splnění rozvrhového usnesení. K výmazu z obchodního rejstříku se nevyžaduje souhlas správce daně podle zvláštního předpisu a potvrzení územně příslušného státního oblastního archivu dle § 75a) obch. zák.


Povrly - další firmy:

GAPY s.r.o.- Povrly

Jana Tichá- Povrly

Dana Fockeová- Povrly - Neštědice

František Choutek- Povrly

Josef Lukáč- Povrly

Jaroslav Kubíček- Povrly

Josef Mahut- Povrly - Neštědice

Ing. Jan Bašta- Povrly

2 HD, s.r.o.- Povrly

Adolf Vávra- Povrly

Hana Lipenská- Povrly - Neštědice

CYSAM s.r.o.- Povrly

Jaroslav Heinzl- Povrly

Ing. Luboš Straka- Povrly

FARMA MIRKOV spol. s r.o.- Povrly - Mírkov